OnePlus: Επεκτείνεται σε 16 χώρες μεταξύ τους και η Ελλάδα

Την OnePlus την μάθαμε σχεδόν έναν χρόνο πριν χάρη στο πρώτο της κινητό OnePlus One το οποίο εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Μέχρι τώρα πωλούσε το κινητό μέσω του online καταστήματος σε συγκεκριμένες χώρες χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα. Σήμερα ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων είναι Ελλάδα και Κύπρος.

Οι υπόλοιπες χώρες είναι Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία. Για να “γιορτάσει” το μεγαλύτερο άνοιγμα στην ευρωπαϊκή αγορά, ο Carl Pei συνιδρυτής της OnePlus, θα επισκεφθεί κάποιες από αυτές τις χώρες (Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία).

Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι αποστολές στις παραπάνω χώρες, αλλά η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα δώσει σύντομα όλες τις λεπτομέρειες.

oneplus one greece, OnePlus: Επεκτείνεται σε 16 χώρες μεταξύ τους και η Ελλάδα

oneplus one greece, OnePlus: Επεκτείνεται σε 16 χώρες μεταξύ τους και η Ελλάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
telnet05

Νωρις..νωρις!!!!

9gag

μια χαρα! αν και “παλιο” μοντελο μια χαρα θα πουλησει! μπραβο τους!

και αν καποιος δεν θελει το One…τουλαχιστον θα μπορει να παρει αμεσα το Τwo 🙂

Sot11

Τι έγινε καλε, ήρθε η δευτερα παρουσία;

Βαγγέλης

Ωχ τι σοβαρά? Θα έρθει κάτι στην Ουγκάντα??

nick2010

HYPERΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΧΩΜΑ ΤΙΜΗ… TOO GOOD AND TRUE !!!!!

Miko

Καλό νέο και αν το συνδιάσουμε με πιθανώς ακόμα πιο χαμηλή τιμή όταν βγει το 2ο τους μοντέλο.. θα είναι οτι πρέπει πιστεύω…αν και το τελευταίο καιρό με έχει απογοητεύσει με τις κινήσεις της σαν εταιρία.. δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά.
Επιτέλους κατάλαβαν οτι πρέπει να τις σταματήσουν τις μ….ς με τις προσκλήσεις. Ήδη κάθε Τρίτη είναι ανοιχτή για αγορά του κινητού απο το site τους χωρίς πρόσκληση και πιστεύω οτι όταν ανοιχτούν σε αυτές τις χώρες θα το έχουν ελεύθερο.

johnnie

Πιστεύω οτι το θέμα με τις προσκλήσεις έχει να κανει με την μειωμένη δυνατότητα της γραμμής παραγωγης τους. Τώρα με απευθείας αποστολή στην Ελλάδα θα γλυτώνεις την ταρίφα του maibox. Τέλος ίσως εμείς οι κατέχοντες τώρα θα μπορούμε να το στέλνουμε απευθείας Αγγλία για το customer service.

ioankav

Το θέμα με τις προσκλήσεις είναι από τη μία κόλπο του μάρκετινγκ (βρίσκεις δύσκολα πρόσκληση, άρα έχει μεγαλύτερη αξία η συσκευή σου), αλλά και κυρίως ήταν ένας τρόπος αντιμετώπισης για το θέμα με τη γραμμή παραγωγής τους. Μην ξεχνάμε πως ήταν start up, οπότε είχαν περιορισμένο κεφάλαιο για μεγάλη παραγγελία εξαρχής ενώ πιθανόν ούτε οι ίδιοι να ήξεραν την ανταπόκριση στους καταναλωτές. Πάντως μετά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίες, έβρισκες σχετικά εύκολα πρόσκληση για την αγορά του. Μόνο στην αρχή ήταν θέμα αυτό.

vtag

Τέλεια………..μπράβο τους!!! Θα εχουν κι αλλοι την ευκαιρια να αποκτησουν αυτο τον πύραυλο!!!!!!

Κώστας

Εγώ πάντως ας είναι καλά ένα φιλαράκι στην Ολλανδία, βολεύτικα ..το έχω το Ένα και είμαι ευχαριστημένος, για τα λεφτά του; ότι καλύτερο υπάρχει ήταν όταν βγήκε και εξακολουθεί να είναι

Σιγά μην δώσω 600-800+ ευρώ για ένα κινητό samsung s5(όταν πρωτοβγήκε) όταν το Ένα έχει περίπου μισή τιμή και παρόμοια χαρακτηριστικά(ίδιον επεξεργαστή, μνήμη, μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κλπ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.