OnePlus Open: Η ακυκλοφόρητη συσκευή στα χέρια της Ινδής σταρ Anushka Sharma [βίντεο]

OnePlus Open, OnePlus Open: Η ακυκλοφόρητη συσκευή στα χέρια της Ινδής σταρ Anushka Sharma [βίντεο]

Η OnePlus δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το πρώτο της foldable, αλλά το OnePlus Open εντοπίστηκε από το Instant Bollywood να κρατιέται δημοσίως από την Ινδή σταρ του κινηματογράφου Anushka Sharma.

Η ηθοποιός καταγράφηκε σε βίντεο να κρατά το τηλέφωνο και ένα screenshot από αυτό δείχνει το λογότυπο της OnePlus κάτω από τον κύκλο της πίσω κάμερας. Προς το τέλος του βίντεο, μάλιστα, ανοίγει τη συσκευή για να δει τη μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Instant Bollywood (@instantbollywood)


Το OnePlus Open αναμένεται να υιοθετήσει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του επερχόμενου foldable από την Oppo, του Find N3 Fold της Oppo, συμπεριλαμβανομένης μιας εσωτερικής οθόνης 7,82 ιντσών με ανάλυση 2268 x 2240.

Και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέρος της BBK Electronics της Κίνας και πριν από μερικά χρόνια η Oppo και η OnePlus συγχώνευσαν τις ομάδες έρευνας και ανάπτυξης τους.

Το OnePlus Open αναμένεται να διαθέτει εξωτερική οθόνη 6,31 ιντσών με ανάλυση 2484 x 1116 και aspect ratio 20:9. Το σύστημα της πίσω κάμερας θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, μια ultrawide 48MP και μια telephoto 32MP με φακό περισκοπίου.

H συσκευή στα χέρια της Sharma έχει χρώμα Voyage Black, που αποτελεί μία από τις δύο αναμενόμενες διαθέσιμες αποχρώσεις. Η δεύτερη επιλογή χρώματος είναι το Emerald Eclipse, ένα είδος πράσινου. Αναμένουμε ακόμα να φορά τον επεξεργαστή εφαρμογών Snapdragon 8 Gen 2.

Θα μπορούσαμε να δούμε τη συσκευή να έρχεται με 16 GB RAM μαζί με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, να τρέχει το Android 13 και να τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4800 mAh που θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67 W.

Η συσκευή είναι πιθανό να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Η OnePlus είναι γνωστό ότι έδωσε ακυκλοφόρητα smartphones στα χέρια διασημοτήτων για να δημιουργήσει ντόρο για αυτά πριν την επίσημη παρουσίασή τους. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο σύζυγος της Anushka Sharma, ο σταρ του κρίκετ Virat Kohli, είναι πρεσβευτής μιας άλλης εταιρείας υπό την ομπρέλα της BBK Electronics, της Vivo.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.