OnePlus Pixel: Στο Geekbench με μνήμη RAM 6GB και Android Nougat

Στις 15 Νοεμβρίου η OnePlus αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 3T, για το οποίο ακούμε εδώ και καιρό. Αναμένεται να είναι μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 3, αλλά με επεξεργαστή Snapdragon 821 και πιο ακριβή τιμή.

Σήμερα όμως στο Geekbench εμφανίζεται ένα smartphone ονόματι OnePlus Pixel. Το κινητό φορά επεξεργαστή Snapdragon 820 τετραπύρηνο 1.59GHz. Επιπλέον, μέσα υπάρχουν 6GB μνήμη RAM και τρέχει Android Nougat.

Το OnePlus Pixel σκόραρε 2326 πόντους σε single-core τεστ και 5475 multi-core, επομένως θα πρέπει να είναι μια αρκετά δυνατή συσκευή.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν το OnePlus Pixel και το OnePlus 3T είναι η ίδια συσκευή και θα το μάθουμε την επόμενη εβδομάδα. Αν όμως ονομαστεί πράγματι OnePlus Pixel, το ερώτημα είναι πόσο σοφό είναι να επιλέξει ένα όνομα που παραπέμπει ξεκάθαρα στα Pixel και Pixel XL smartphones της Google.

OnePlus Pixel, OnePlus Pixel: Στο Geekbench με μνήμη RAM 6GB και Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

2300 single μου φαίνετε περίεργο μήπος είναι στην έκδοση 3 του geekbench? γιατί στην 4 ο 820 βγάζει 1700.

The Mayor

Φαίνεται από την παραπάνω εικόνα ότι πρόκειται για test με την έκδοση 3.4.1 του Geekbench. Αυτό με το όνομα είναι όντως λίγο περίεργο, αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει σύντομες, ενός χαρακτήρα ονομασίες (2,3,Χ)

Mpidis

Δεν πανε καλα αυτοι κινεζοι! Pixel? Αλλο ονομα δεν βρηκανε;

vasilist

Αρα έχουμε ένα smartphone που χρησιμοποιεί το Geekbench 3 για να εμφανίσει μεγαλύτερο σκορ στον επεξεργαστή και την ονομασία pixel για να ταυτίζετε στο μυαλό με το Pixel της google.
Μάλιστα…

Γιώργος

Κι αν είναι σε συνεργασία με τη Google;;;;
Ωραίο όνειρο ε;

Antonis

Κι αν είναι tablet (και όχι smartphone, όπως υποθέτουν οι περισσότεροι)?

Stathis Tsoleridis

Μπορεί να είναι κάποιο OnePlus 3 το οποίο έχει Custom Rom ώστε να ενσωματώνει όλες τις δυνατότητες του Pixel. Τέτοιο έχω περασμενο στο Nexus 5 (hammerhead) μου. Έτσι στα Benchmarks μου δείχνει το κινητό σαν Nexus Pixel πράγμα το οποίο γράφει και στις ρυθμίσεις στην καρτέλα “Σχετικά με το τηλέφωνο”. Στο XDA είναι γεμάτο από αυτά.

Antonis

Αν ισχυει το θεμα με το Oneplus Pixel,τοτε τι παρισσοτερο εχει απο το Oneplus 3 εκτος απο το οτι θα ερθει με Nougat?

James

Το πιο λογικό είναι αυτό που λέει ο Stathis Tsoleridis. Κάποια custom ROM και μετονομασία της συσκευής σε pixel στο build prop, ώστε να λειτουργεί ο Google assistant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.