OnePlus Pods: Τα επρχόμενα TWS ακουστικά εμφανίστηκαν στον κώδικα του Android 11

, OnePlus Pods: Τα επρχόμενα TWS ακουστικά εμφανίστηκαν στον κώδικα του Android 11

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta έκδοσης του Android 11 για τις συσκευές Pixel, η OnePlus προχώρησε στο δικό της beta πρόγραμμα για τις συσκευές της. Όμως, πέρα από τα αρκετά προβλήματα που υπήρχαν, φαίνεται να έχουμε και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ένα μέλος της ιστοσελίδας XDA-Developers με το όνομα Some_Random_Username έψαξε τον κώδικα του Android 11 σε συσκευή OnePlus 8 και βρήκε την πρώτη επίσημη αναφορά σχετικά με τα επερχόμενα TWS της εταιρείας. Η γραμμή κώδικα αναφέρεται στα ακουστικά της εταιρείας ως OnePlus Pods, αν και οι μέχρι τώρα φήμες ανέφεραν πως η ονομασία τους θα ήταν OnePlus Buds.

Επιπλέον, το XDA έψαξε ακόμα περισσότερο μέσα στον κώδικα, όπου βρήκε και άλλες αναφορές για τα OnePlus Pods. Υπάρχει επίσης και ένα πακέτο με το όνομα “com.oneplus.twspods”, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία για να διαβάζει η συσκευή τη μπαταρία του κάθε earbud ξεχωριστά. Τέλος, φαίνεται πως τα OnePlus Pods θα υποστηρίζουν χειρισμό μέσω double-tap για έλεγχο της μουσικής.

Να θυμίσουμε πως ήδη η OnePlus έχει τρία bluetooth ακουστικά στην αγορά, τα Bullets Wireless, Bullets Wireless 2 και τα οικονομικά Bullets Wireless Z τα οποία κυκλοφόρησαν το 2018, 2019 και 2020 αντίστοιχα. Οι πρώτες δύο συσκευές εντυπωσίασαν τους κριτικούς, κυρίως λόγω της διάρκειας της μπαταρίας αλλά και τη δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση. Αναμένουμε λοιπόν αν θα δούμε μία value for money επιλογή από την εταιρεία, όπως έγινε στα προηγούμενα ακουστικά της.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.