OnePlus: Ανακοίνωσε τα σχέδια για αναβάθμιση σε Marshallow

Μέσα από το επίσημο forum της η OnePlus ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την αναβάθμιση των smartphones σε Android 6.0 Marshmallow. Οι πληροφορίες αφορούν σε OnePlus One, OnePlus 2 και OnePlus X. Πρώτο θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται το OnePlus One καθώς η Cyanogen εργάζεται ήδη επάνω στη νέα έκδοση και θα δοθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016.

H OnePlus διαθέτει και την δική της Oxygen ROM για το OnePlus One, αλλά θα πάρει Android Marshmallow μετά την κυκλοφορία του Cyanogen OS.

Το OnePlus 2 με Oxygen ROM θα αναβαθμιστεί επίσης το πρώτο τρίμηνο του 2016. Το update θα επιτρέψει σε χρήστες και developers να χρησιμοποιήσουν το Google API για αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς προς το παρόν είναι κλειδωμένο για non-default εφαρμογές.

Τέλος, και το πρόσφατα ανακοινωμένο OnePlus X θα αναβαθμιστεί σε Android 6.0 Marshmallow, αλλά ακόμη δεν έχει δοθεί το χρονοδιάγραμμα. Αφού OnePlus One και OnePlus 2 θα αναβαθμιστούν το πρώτο τρίμηνο, υποθέτουμε ότι το update του X θα έρθει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.

OnePlus: Ανακοίνωσε τα σχέδια για αναβάθμιση σε Marshallow, OnePlus: Ανακοίνωσε τα σχέδια για αναβάθμιση σε Marshallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Μόνο προβλήματα να μην φέρουν οι αναβαθμίσεις σε marshmallow και ας καθυστερήσουν και λιγάκι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.