OnePlus: Τέλος οι εκδόσεις McLaren των κινητών της;

, OnePlus: Τέλος οι εκδόσεις McLaren των κινητών της;

Η OnePlus από το 2018 ξεκίνησε μία συνεργασία με τη McLaren ως σπόνσορας της ομάδας της δεύτερης στη Formula 1. Παράλληλα, κυκλοφόρησε μία ξεχωριστή έκδοση του OnePlus 6T, με διαφορετικό design και ενισχυμένα χαρακτηριστικά.

Όμως, όπως φαίνεται η συνεργασία των δύο εταιριών έφτασε στο τέλος της. Σύμφωνα με χρήστες του Reddit η OnePlus δεν εμφανίζεται στους συνεργάτες της McLaren στη Formula 1 για το τρέχον έτος. Η αλλαγή αυτή φαίνεται να έγινε σχετικά πρόσφατα, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα XDA-Developers η OnePlus ήταν στη λίστα συνεργατών έως και τουλάχιστον τις 29 Μαρτίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δε θα δούμε νέο μοντέλο της σειράς σε συνεργασία με τη McLaren, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε αν η αλλαγή θα είναι μόνιμη ή αν οι δύο εταιρείες συνεργαστούν ξανά στο μέλλον. Πάντως, για όσους περιμένουν κάποια McLaren Edition του OnePlus 8 ή του επερχόμενου 8T, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Εκτός την ξεχωριστή τους εμφάνιση, οι εκδόσεις McLaren πρόσφεραν χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν σε άλλα μοντέλα. Το OnePlus 6Τ McLaren Edition είχε 10GB μνήμης RAM και υποστήριζε γρήγορη φόρτιση στα 30W, σε αντίθεση με τα 8GB RAM και την υποστήριξη 20W φόρτισης του κορυφαίου μοντέλου OnePlus 6Τ. Αντίστοιχα, το OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition είχε 12GB RAM και υποστήριξη δικτύων 5G, στοιχεία που δεν υπήρχαν σε άλλα μοντέλα της σειράς.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι στο μέλλον δε θα δούμε κάποια άλλη συνεργασία της εταιρείας ή κάποια special έκδοση των συσκευών της. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τη OnePlus, χωρίς βέβαια να περιμένουμε σίγουρα κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Αυτό μπορεί να έχει πολλαπλές εξηγήσεις για την OnePlus. Μπορεί να σταματήσει την σειρά T. Μπορεί να αρχίσει να ρίχνει τις τιμές από εδώ και πέρα στις συσκευές της. Μπορεί να βγάζει πλέον τρία μοντέλα κάθε χρόνο, όπως κάνουν Samsung, Huawei, Apple, με το απλό, το Pro και το lite.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.