Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός smartphone με τεχνολογία 5G στην MWC 2019

OnePlus 5G συσκευή, Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός smartphone με τεχνολογία 5G στην MWC 2019

Φέτος είναι η χρονιά των 5G συσκευών, και φυσικά η κατασκευάστρια των flagship killer OnePlus δεν γίνεται να μείνει έξω από τον χορό. Η OnePlus θα αποκαλύψει το πρωτότυπο της 5G συσκευή της, στο Mobile World Congress 2019.

Η OnePlus θα βρίσκεται στο Qualcomm booth κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, και θα δώσει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν με την κοινότητα χρησιμοποιώντας επόμενης γενιάς ασύρματη τεχνολογία, μέσω ενός πρωτότυπου OnePlus τηλεφώνου. Επίσης, η εταιρεία θα επιδείξει όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει η τεχνολογία 5G, στην κοινότητα του gaming.

Η πρωτότυπη αυτή συσκευή θα ανήκει στην ίδια οικογένεια του τωρινού flagship της εταιρείας, OnePlus 6T, και θα είναι ένα από τα πρώτα preview που θα δούμε σε κινητά 5G. Η OnePlus αναμένεται να έχει διαθέσιμη προς πώληση αυτή τη συσκευή μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2019.

OnePlus 5G συσκευή, Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός smartphone με τεχνολογία 5G στην MWC 2019

Όσοι βρεθούν στην Βαρκελώνη από 25 μέχρι 28 Φεβρουαρίου, και πάνε μια βόλτα στο booth της Qualcomm, θα αποκτήσουν και μια limited-edition “Qualcomm x OnePlus” κονκάρδα.

Ωστόσο, η OnePlus δεν είναι η μόνη εταιρεία που θα παρουσιάζει μία πρωτότυπη 5G συσκευή. Η Samsung μας έχει ήδη αποκαλύψει τη δική της 5G συσκευή, και η Huawei σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο στην MWC 2019.

Τέλος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωτότυπο OnePlus 5G θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 855, και θα είναι πολύ πιο ακριβό από τα συνήθη μοντέλα της εταιρείας, αφού αναμένεται να κοστίζει 200 με 300 ευρώ παραπάνω. Επίσης, η συσκευή αυτή δε θα είναι το επόμενο OnePlus 7 αλλά ένα ξεχωριστό μοντέλο για τους προτεστάντες της τεχνολογίας 5G.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.

Reviews OnePlus 11 5G Hands-on

OnePlus 11 5G review: Ζητάει λίγα, δίνει πολλά;

Δοκιμάζουμε το OnePlus 11 με οθόνη Super Fluid AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad και στην έκδοση 16GB/ 256GB με τιμή 899 ευρώ.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.