OnePlus: Θέλει να γυρίσει στις ρίζες της flagship killer φιλοσοφίας

OnePlus, OnePlus: Θέλει να γυρίσει στις ρίζες της flagship killer φιλοσοφίας

OnePlus, OnePlus: Θέλει να γυρίσει στις ρίζες της flagship killer φιλοσοφίας

Η OnePlus φέρεται διατεθειμένη να κάνει μια στροφή προς το παρελθόν των προσιτών smartphones με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές. Αυτό τουλάχιστον, προκύπτει από κάποιες διαρροές που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας στο Internet.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο Weibo, η OnePlus είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία ανανεωμένη γκάμα προσιτών σε κόστος κτήσης συσκευών που θα μπορούν να προσφέρουν υψηλή απόδοση, παρά την χαμηλή τους τιμή, ενώ θα αποτελούν άριστες επιλογές για όποιον θέλει να ασχοληθεί με αξιώσεις με το mobile gaming.

Τα μοντέλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στην Κίνα σε τιμές που δεν θα ξεπερνούν τα 400 ευρώ, ενώ στην Ευρώπη οι τιμές τους αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένες. Η έμφαση θα δίνεται στο κομμάτι του επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι αρκετά ισχυρός, αλλά δεν είναι γνωστό το ποιο chip θα επιλεγεί να επιτελέσει αυτόν το ρόλο.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα θα φύγουν εκτός των σινικών τειχών, όταν παρουσιαστούν, αλλά σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον το γεγονός ότι η OnePlus θέλει να φέρει και πάλι στο προσκήνιο τη φιλοσοφία των flagship killer μοντέλων.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Με 400€ τα φθηνά που πουλάνε τι θέλουν δηλαδή; Και που συνεχίζουν και πουλάνε πάλι ευχαριστώ να λένε
flagship killer κάποτε 300€ τα πουλούσανε όχι 1000€ τώρα και με ελλείψεις

ItsMeKarypas

Βλεπω το αρθρο και πραγματικα χαρηκα (κατοχος HUAWEI P30 PRO), να συμπληρωσω οτι δεν εχω κανενα θεμα με το τωρινο μου κινητο. Απλα μου ‘λειψε η κατασταση που εδινα 200-300 ευρω ΚΑΠΕΛΟ (2018-19 τουλαχιστον) και επαιρνα κινηταρα που δεν ειχε να ζηλεψει απολυτως τπτ απο περισσοτερα κινητα της αγορας και ειχα το κεφαλι μου ησυχο οσον αφορα το οτι αν παθαινε κτ θα δεν ειχα τοσο μεγαλο θεμα σε συγκριση με ενα της ταξεως 600-700 εουρος. Δεν ξερω αν επικρατει η ιδια κατασταση πλεον αλλα αυτο μαρεσε τοτε. Μακαρι να συνεχισουν μερικες εταιρειες να δουλευουν και σε αυτη τη κλιμακα τιμων.

SUPS 👨‍⚖️

Να ορισουμε καποια στιγμη πως οριζουμε… flagship-killer…Συνηθιζοταν απο παλια να λεμε αυτα με flagship cpu και τιμη στα …400-500-600…Ειναι αρκετο το κορυφαιο cpu για να λεμε flagship killer? Δηλαδη αν το υπολοιπο κινητο εχει μετρια καμερα ακομα και χωρις ois, πλαστικη πλατη, 6 gb ram τοτε ειναι οντως flagship killer ή απλα ενα midrange με ισχρο cpu?Στα της oneplus λογικα θα βγαλει πιο φθηνα nord τυπου μοντελα με τα χαρακτηρστικα να ειναι το θεμα…(αν ερθουν και ευρωπη ποτε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.