OnePlus: Τι ετοιμάζει για τις 15 Ιανουαρίου 2019;

oneplus ανακοίνωση 15 ιανουαρίου 2019, OnePlus: Τι ετοιμάζει για τις 15 Ιανουαρίου 2019;

Η OnePlus μέσω του λογαριασμού της στο Weibo, έδειξε πως ετοιμάζει κάτι για τις 15 Ιανουαρίου 2019, και για να το ανακοινώνει τέσσερις μήνες νωρίτερα, ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο πολύ σημαντικό γεγονός.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει καταχώρηση στο ημερολόγιο ενός OnePlus smartphone στις 15 Ιανουαρίου και αν σκεφτούμε πως όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζουν τα δικά τους 5G smartphone, τότε δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της OnePlus να σχετίζεται με αυτό.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η OnePlus ανήκει στην ίδια εταιρεία με την Oppo, την εταιρεία BBK Electronics, με τον αντιπρόεδρο της Oppo να έχει δηλώσει πως θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει 5G smartphone. Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως η OnePlus ετοιμάζει το δικό της 5G smartphone στην ίδια χρονική περίοδο με την Oppo ή ακόμα και να υπάρξει βοήθεια από τη μια εταιρεία στην άλλη.

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε πως η OnePlus συνηθίζει να παρουσιάζει τις συσκευές της στο δεύτερο τρίμηνο του έτους ενώ το OnePlus 6T αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018. Μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει η OnePlus στις 15 Ιανουαρίου, με τις πιθανότητες για μια παρουσίαση σχετικά με τα 5G δίκτυα να είναι αρκετές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim C.

Ίσως smartwatch;

Radiohead

Αυτές οι ειδήσεις αφορούν χώρες του πρώτου κόσμου, οχι εμάς. Εδω δεν έχουμε καν πραγματικό 4G. Σέρνεται κυριολεκτικά το δίκτυο στο 90% των περιοχών της χώρας.

Nikos

@Radiohead έτσι ακριβώς..κατά τα άλλα δώσαμε τον ΟΤΕ στους Γερμανούς για καλύτερες υπηρεσίες..και χρυσοπληρωνουμε και κοροϊδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.