OnePlus: Το troll για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23 της Samsung

oneplus, OnePlus: Το troll για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23 της Samsung

H Samsung συνηθίζει να προωθεί τα προϊόντα της μέσω χιουμοριστικών, κοροϊδευτικών διαφημίσεων σε βάρος ανταγωνιστικών προϊόντων. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά διαφημίσεων που ο κορεατικός κολοσσός χλευάζει την Apple για την απουσία foldable συσκευής από τη γκάμα της και για τη διαφορά στα megapixel στις κάμερες των smartphone της.

Τώρα ήρθε η ώρα η OnePlus να κάνει το ίδιο στη Samsung. Η εταιρεία, την ώρα που παρουσιαζόταν η σειρά Galaxy S23, προσπάθησε να διαφημίσει τα δικά της επερχόμενα νέα smartphone.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Κάποια από αυτά που έγραψε η OnePlus ήταν δίκαια, αφού επισήμανε με χιούμορ κάποιες αδυναμίες των Galaxy S23, S23+ και 23 Ultra, ωστόσο κάποια άλλα ήταν άκυρα, προκαλώντας χλευαστικά σχόλια ακόμα και από οπαδούς της εταιρείας.

Αξίζει να πούμε ότι το υπερβολικά μεγάλο thread στο Twitter αφιερωμένο στην τελευταία εκδήλωση Unpacked δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό OnePlus USA, ενώ ο μεγαλύτερος παγκόσμιος λογαριασμός της εταιρείας δεν έκανε retweet ούτε αναγνώρισε κανένα από αυτά τα “αστεία” με κανέναν τρόπο.

Το OnePlus 11 αναμένεται να ανακοινωθεί παγκόσμια στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.