OnePlus Two, έρχεται 10 Φεβρουαρίου;

Τη χρονιά που μας πέρασε το Oneplus One ήρθε ώς flagship killer και μας απασχόλησε αρκετά τόσο με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του όσο και με τον ιδιαίτερο τρόπο πωλήσεων. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το One Plus Two μέσα στον επόμενο χρόνο και η συσκευή εμφανίστηκε ήδη σε Κινέζικο online κατάστημα. Από τεχνικά χαρακτηρηστικά βλέπουμε 5.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920×1080, 3GB RAM, Snapdragon 805 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.7GHz.

Η κάμερα του One Plus Two εμφανίζεται στα 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα είναι 5 Megapixel, ενώ από άποψη συνδεσιμότητας θα έχει 2G, 3G, 4G και θα τρέχει Color OS. Τα τεχνικά χαρακτηρηστικά είναι ίδια με το τωρινό One Plus One, όμως αυτό που έχει αλλάξει είναι η κάμερα και ο επεξεργαστής.

Τέλος, το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι η συσκευή εμφανίζεται με ημερομηνία παράδοσης 10-02-2015 και τιμή κάτω από τα 540 δολάρια. Πολύ πιθανό λοιπόν να δούμε να ανακοινώνεται τότε αλλα ακόμη τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Θα σας ενδιέφερε μια τέτοια συσκευή σε αυτή την τιμή;

opens two, OnePlus Two, έρχεται 10 Φεβρουαρίου;

OnePlus concept

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Αν ισχύουν τα παραπάνω flagship killer δεν το λες, ούτε τρομερά οικονομικό το λες και τέλος γιατί θα τρέχει color os??????? γιατιιιι; Αφού το cyanogenmod ειναι κλάσης ανώτερο!!

Gvirginia

@Sot11 Η one+ τα έσπασε με την cyanogen..

nick2010

Έχω το one (τρομερή συσκευή με απίστευτη μπαταρία και no1 λειτουργικό αλλά… πλέον δεν βλέπω το λόγο να πάρω το two, αφού ούτε δελεαστική τιμή θα έχει (τα 500 κάτι ευρώ δεν τα λες λίγα,ιδίως όταν έχεις πάρει το one με 300 κάτι), ούτε δικό του cyanogenmod λειτουργικό, που κάνει παπάδες.

Sorry Oneplus, αλλά…

TOm

Οχι cyanogenmod και 500 κατοστικα; Χμμμ.. Καλα ηταν οσο διηρκησε.

Tek

ωραία, ευκαιρία να πέσει η τιμή στο πρώτο Oneplus γιατί αυτό θα φάει άκυρο

nikolaos

Είναι fake επιβεβαιωμένο απο το site του oneplus one!Οπότε πρόσεξε και μην το παραγγείλετε!

nikolaos

Είναι fake το όλο επιχείρημα επιβεβαιωμένο απο το site του oneplus one!

Μητσάκος

Ειναι δεν ειναι fake.. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βγει με την cyanogen διοτι πλεον βγαινει μονο σε συσκευες της micromax! Οποτε περιμενουμε αρχες φεβρουαριου για να παρουμε το OnePlus One κανα πενηνταρικο πιο κατω! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.