OnePlus X: Στις 24 Νοεμβρίου το Ceramic

H Ceramic έκδοση του OnePlus X θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 24 Νοεμβρίου και μετά, μετά την έναρξη των πωλήσεων της έκδοσης με γυαλί και μέταλλο. To OnePlus X Ceramic θα είναι πιο ακριβό από το απλό μοντέλο και η τιμή του θα διαμορφωθεί στα 369 ευρώ στην Ευρώπη. 

Θα είναι έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας, η οποία θα κατασκευαστεί σε 10.000 κομμάτια μόνο. Οι πληροφορίες λένε ότι το OnePlus X Ceramic δεν θα κυκλοφορήσει καθόλου στην Βόρεια Αμερική. Η διαδικασία δημιουργίας του Ceramic δεν είναι απλή και απαιτεί εργασία 25 ημερών για την σωστή προετοιμασία των υλικών του. Από τα νούμερα που αφορούν στο πλήθος συσκευών που θα δημιουργηθούν φαίνεται ότι το OnePlus X δεν θα μείνει και πολύ στο ράφι, καθώς εκτιμάται ότι σύντομα θα εξαντληθούν τα διαθέσιμα μοντέλα.

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το OnePlus X Ceramic δεν διαφοροποιείται από το μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί.

OnePlus X Ceramic, OnePlus X: Στις 24 Νοεμβρίου το Ceramic

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Το πήρε ένας φίλος το onyx και με άφησε χτες όλη μέρα να το επεξεργαστώ…. η συσκευή τα σπάει, κανένα θέμα lag, όλα τρέχουν νεράκι, η κάμερα πάρα πολύ καλή και σε χαμηλό φωτισμό (παρά τις κακές φήμες που βγήκαν), πανάλαφρο vanilla-like OxygenOs, θα πάρει και άμεσα marshmallow οσονούπω…. κι όλα αυτά με 300 ευρώ (μαζί τα μεταφορικά) !!!!

Sorry, δεν κάνω διαφήμιση, απλά το ζήλεψα το κινητάκι. Καλό θα ταν να χε 32αρα ROM, αλλά κι έτσι με την sd μια χαρά.

Μακάρι να μου πέσει καμιά πρόσκληση για κεραμίδι… τσιμπιέται άνετα και στα 400

Nio

Δεν θέλω να φανώ σπαστικός. Καλη χρυσή η ποιότητα κατασκευής αλλά με 260 ευρώ παίρνεις ένα αξιοπρεπεστατο G3 16gb.
Και με 290 την έκδοση με 32gb.
Πάντως για one plus X μου ήρθε πρόσκληση αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Από τις 5.5 στις 5 δεν επιστρέφω.

Virgo

Το έχω το κινητό και πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω…όποιος το συγκρίνει με το g3 (που το είχα) απλα εχω να πω πως δεν έχουν καμια σχέση…όσο και αν αγαπώ την lg το λαγκαρισμα ειναι αναπόφευκτο!

Γιάννης

Φίλε Nio,
Μια που ανέφερες το G3, είμαι μεταξύ αυτών των 2 στην ίδια τιμή (έχω βρει το 32άρι στα €280 μαζί με μεταφορικά). Ίδιος επεξεργαστής και RAM, προτιμώ το σχεδιασμό, την AMOLED οθόνη και την ποιότητα κατασκευής του OnePlus X αλλά το G3 έχει μεγαλύτερη οθόνη 2K, αποσπώμενη μπαταρία κι είναι άμεσα διαθέσιμο.
Θα δω λίγο πώς τσουλάει η Marshmallow στο G3, γιατί αν είναι να σέρνεται όπως το Lollipop στο Nexus 7 μου (ανάθεμα την ώρα – κατάρα τη στιγμή που του έκανα αναβάθμιση), έφυγα για One+ Χ. Τουλάχιστον το UI δε θα κολλάει!

Jim

Exw mia prosklisi den kserw an mporei kaneis na tin xrisimopoiisei omws…egw den.

Nio

Γιάννη εγώ με το G3 το 32gb που έχω είμαι ευχαριστημένος. Με την lollipop 5.0
Και το one plus X φαίνεται κινηταρα. Αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Άσε που αν χρειαστείς κάτι το service της LG είναι πρώτο. Θέμα γούστου είναι. Και η θήκη Quick circle είναι άλλη φάση. Δεν την βρίσκεις αλλού.

suffo

Κάτοχος one plus X εδώ και μία εβδομάδα.
Η οθόνη ειναι υπέροχη και τα χρώματα ζωντανά,lag ακόμα δεν έχω συναντήσει ούτε ελάχιστο,το κινητό ειναι πανέμορφο και έχει πολύ καλή αισθηση στο χέρι.
Η πρώτη κουβέντα που λέει όποιος το πιάνει στο χέρι του ειναι πάντα “ωωω,ρε συ ,είναι πολύ λεπτό!”,και γενικά δίνει την αισθηση σε γνώστες και μη οτι κοστίζει πολύ παραπάνω,αφήνοντας την αίσθηση premium συσκευής.
Στα υπέρ οτι root και λοιποί “πειραματισμοί” δεν χαλάνε την εγγύηση 😉

Αναμένουμε και το update στο 6.0

victorass

Το πήρα από το geekbuying με έκπτωση 10$: 10OFFCOUPON
Πραγματικά εξαιρετικό τηλέφωνο, σκίζει σε όλα τα benchmarks

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.