OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου

Είναι γνωστό ότι η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει το τρίτο της smartphone, το οποίο όμως θα διαφοροποιείται από τα δυο προηγούμενα. Δεν θα είναι Flagship Killer, θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία στο design παρά στα χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει 29 Οκτωβρίου όπως δείχνει το νέο teaser της OnePlus.

Για την ακρίβεια, η OnePlus έδωσε δυο teasers, στο ένα απεικονίζεται ένα “Χ” που δείχνει ότι μιλάμε για το OnePlus X και γράφει “See you October 29”. Στο άλλο teaser που ανέβασε σε Facebook και Twitter αναφέρει: ότι έρχεται κάτι “powerfully beautiful”, επομένως μιλάμε για το κινητό με έμφαση στο design.

Εμείς έχουμε δει ήδη φωτογραφίες του OnePlus X, το οποίο πέρασε για πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ. Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, 441ppi, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6795 ή και τετραπύρηνο Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 2450mAh, η κάμερα είναι 13 Megapixel και η δεύτερη κάμερα 8 Megapixel. Θα έχει 4G LTE συνδεσιμότητα, αλλά και NFC, το οποίο λείπει από το OnePlus 2.

Έχει ακουστεί ότι θα κοστίζει περίπου 249 δολάρια. Περισσότερα θα μάθουμε στις 29 του μήνα.

OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου, OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου

OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου, OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Σε αυτή την τιμή και ίντσες πάει να ανταγωνιστεί το xiaomi mi4c που είναι τούμπανο από specs!

KostasB

Άντε να δούμε.. Χθες το περιμέναμε, στις 29 θα μας έρθει. Τουλάχιστον ας είναι άμεσα διαθέσιμο έστω και με το σύστημα προσκλήσεων. Πάντως πραγματικά αν δεν βελτιωθεί αυτό το σύστημα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.