OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου

Είναι γνωστό ότι η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει το τρίτο της smartphone, το οποίο όμως θα διαφοροποιείται από τα δυο προηγούμενα. Δεν θα είναι Flagship Killer, θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία στο design παρά στα χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει 29 Οκτωβρίου όπως δείχνει το νέο teaser της OnePlus.

Για την ακρίβεια, η OnePlus έδωσε δυο teasers, στο ένα απεικονίζεται ένα “Χ” που δείχνει ότι μιλάμε για το OnePlus X και γράφει “See you October 29”. Στο άλλο teaser που ανέβασε σε Facebook και Twitter αναφέρει: ότι έρχεται κάτι “powerfully beautiful”, επομένως μιλάμε για το κινητό με έμφαση στο design.

Εμείς έχουμε δει ήδη φωτογραφίες του OnePlus X, το οποίο πέρασε για πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ. Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, 441ppi, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6795 ή και τετραπύρηνο Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 2450mAh, η κάμερα είναι 13 Megapixel και η δεύτερη κάμερα 8 Megapixel. Θα έχει 4G LTE συνδεσιμότητα, αλλά και NFC, το οποίο λείπει από το OnePlus 2.

Έχει ακουστεί ότι θα κοστίζει περίπου 249 δολάρια. Περισσότερα θα μάθουμε στις 29 του μήνα.

OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου, OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου

OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου, OnePlus X: Επίσημα στις 29 Οκτωβρίου

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Σε αυτή την τιμή και ίντσες πάει να ανταγωνιστεί το xiaomi mi4c που είναι τούμπανο από specs!

KostasB

Άντε να δούμε.. Χθες το περιμέναμε, στις 29 θα μας έρθει. Τουλάχιστον ας είναι άμεσα διαθέσιμο έστω και με το σύστημα προσκλήσεων. Πάντως πραγματικά αν δεν βελτιωθεί αυτό το σύστημα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Η αγορά των αναδιπλούμενων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Gear OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R: Επίσημα τα νέα wearables

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών με το Nord 4 και το OnePlus Pad 2 να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής.

Smartphones featured OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και μοναδικό σχεδιασμό

Tο OnePlus Nord 4 παρουσιάστηκε με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες τάσεις και επιλέγει ένα μεταλλικό unibody.

Gear OnePlus

OnePlus Pad 2: Ανακοινώθηκε με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh

Το πρώτο flagship Android tablet, το OnePlus Pad 2 έφτασε και είναι πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την αγορά της Κίνας.