Poco F3 GT: Η διεθνής εκδοχή του Redmi K40 Game Enhanced Edition επιβεβαιώνεται

, Poco F3 GT: Η διεθνής εκδοχή του Redmi K40 Game Enhanced Edition επιβεβαιώνεται

Το Poco F3 GT θα είναι η διεθνής εκδοχή του Redmi K40 Game Enhanced Edition που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα. Η αναμονή για την παγκόσμια κυκλοφορία του Poco F3 GT είναι μεγάλη, με πολλούς να αναρωτιούνται για το πότε θα μπορούν να το αποκτήσουν.

Το γεγονός ότι το Redmi K40 Game Enhanced Edition κυκλοφορεί στην Κίνα σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να εγκαταστήσει σε αυτό Google apps, ή ψηφιακές υπηρεσίες της Google. Κάτι τέτοιο, προφανώς, δεν θα ισχύει στη διεθνή έκδοση, η οποία και θα λανσαριστεί ως Poco F3 GT. Ήδη το συγκεκριμένο μοντέλο έχει εμφανιστεί σε online λίστες της Xiaomi, κάτι που θεωρείται ως επιβεβαίωση της ύπαρξης και της επικείμενης κυκλοφορίας του.

Τα όπλα που θα έχει στη φαρέτρα του το Poco F3 GT είναι μία OLED οθόνη διαγωνίου 6.67 ιντσών, με συχνότητα ανανέωσης εικόνας τα 120 Hz και επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200. Η μνήμη RAM θα είναι τουλάχιστον 6 GB, με την εσωτερική μνήμη να είναι στα 128 GB, με δυνατότητα επέκτασης. H πίσω κάμερα θα έχει φακούς 64 Megapixel, ευρυγώνιο στα 8 Megapixel και macro στα 2 Megapixel. H μπροστινή κάμερα θα είναι στα 16 Megapixel. Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5065 mAh.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χαράλαμπος

Έχει και γρήγορη φόρτιση 67w σημαντικό πλεονέκτημα.

Αλέξανδρος

Καλησπέρα! Άλλο poco f3 gt και άλλο poco f3????

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, ναι ειναι διαφορετικά μοντέλα https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-poco-f3,xiaomi-poco-f3-pro

Γεώργιος

Καλημέρα ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα το μοντέλο poco f3 gt???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.