Μόνο το OLED iPhone 8 με γυάλινη πλάτη, τα 7s μένουν σε αλουμίνιο

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε καταλήξει για το πως θα ανακοινωθούν τα νέα iPhone που θα ανακοινώσει η Apple το φθινόπωρο, όμως οι διαρροές συμφωνούν στο ότι θα δούμε τρία μοντέλα με οθόνη 4.7, 5.5 και 5.8 ιντσών.

Τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus θα διατηρήσουν το μέγεθος των προκατόχων τους, ενώ θα έρθει και ένα επετειακό iPhone που αποκαλείται iPhone 8 ή iPhone X με οθόνη 5.8 ιντσών.

Υπήρξε πολύ έντονη φημολογία ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει φέτος γυαλί για την κατασκευή των νέων μοντέλων, σε συνδυασμό με frame από ατσάλι. Αυτό όμως αναμένεται τελικά να ισχύει μόνο για το premium iPhone που θα έρθει με οθόνη OLED (από τη Samsung). Η τιμή του μάλιστα αναμένεται να ξεπερνά τα 1000 δολάρια, την κατασκευή θα αναλάβουν Foxconn και Jabil Circuit.

Το iPhone 7s που θα ανακοινωθεί μαζί με το iPhone 7s Plus, θα παραμείνει σε αλουμινένιο σασί, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα. Η κατασκευή έχει ανατεθεί στην Catcher Technology.

Όσο για το iPhone 7s Plus, δεν έχει επιβεβαιωθεί τι υλικό θα χρησιμοποιηθεί, αλλά το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει τα χνάρια του μικρότερου αδερφού. Είναι λοιπόν πιθανό στα “s” μοντέλα να δούμε όμοιο design με τα iPhone 7.

iphone glass, Μόνο το OLED iPhone 8 με γυάλινη πλάτη, τα 7s μένουν σε αλουμίνιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Β

Παλι καινοτομίες απ την apple

giannis

Μήπως ήθελες να βάλουν κρυπτονίτη για υλικο κατασκευής?

tomas

Εγω παντως απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω ειναι οτι θα βγει το iphone 7s ιδιο εμφανισιακα με το 7.Θα εχει καποιες μικρες αναβαθμισεις σε hardware ετσι για να διακιολογηθει(οπως καθε φορα αλλωστε αυτο συμβαινει).Απλα αυτη την φορα θα βγαλουν και ενα επαιτιακο με μεγαλυτερες αλλαγες(που θα επρεπε να τις εχει το απλο κανονικα),και θα σου πουν,αμα θες μεγαλες αλλαγες σκασε ενα 1000ρικο και…Αφου πλεον ειναι μοδα ανεβαζουν τιμη και πουλανε το ιδιο,ισως και πιο πολυ,σου λεει βαλτω το κανουργιο 200 ευρω πανω θα πιασουμε την καλη.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πάλι κάνει νερά ο Κύριος Κούκ. Πολύ χαμηλή η τιμή εκκίνησης του επετειακού διαμαντιού μας.
Μια ρεαλιστική ,λογική τιμή εκκίνησης θα ήταν 1300 $. Το innovation οφείλουμε να το κοστολογούμε σωστά! Οι πιστοί μας, θα ακολουθήσουν. Είναι βέβαιο!
Αναμένουμε το απόλυτο τεχνολογικό προϊόν του πλανήτη και ελπίζω και εσείς ήδη να το έχετε βάλει στον επόμενο προϋπολογισμό σας ,πάσει θυσία!!
Apple rules, haters gona hate!!!

tomas

Και Κατι ακομη,αν δεν την πατησει μια φορα η apple στις πωλησεις μην περιμενετε να πεσουν ποτε οι τιμες και να δειτε καινοτομιες πραγματικες.Το κακο ειναι οτι οσο συνεχιζει σε αυτην την πολιτικη και πουλαει τρελα,την ακολουθουν και οι αλλες εταιριες,για αυτο φτασαμε το 2016 να χρειαζεσε 800 ευρω για να παρεις μια ναυαρχιδα αναγνωρισμενης εταιριας και οσο παμε ανεβαινουμε…

KnightRider

Η Apple ολο τρολλαει και υστερα λενε εμας οτι τρολλαρουμε

Chris966

Κακά τα ψέμματα! Εάν είναι σε εξωτερική εμφάνιση σαν αυτό της φωτογραφίας τότε θα πρόκειται για ένα τηλέφωνο πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Το μόνο μεμπτό είναι το μέγεθος της συσκευής ΣΥΝΟΛΙΚΑ το οποίο εγώ προσωρικά το θεωρώ υπερβολικά μεγάλο (158mm)!

Theo

Τα ίδια, τα ίδια και ξανά τα ίδια. Ο άλλος λέει τι περιμέναμε. Μάλιστα. Σας βγάζουν το ίδιο άιφον κάθε χρόνο. Ούτε σχήμα δεν αλλάζει. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ακόμα δεν κυκλοφόρησε το 7 με το επετειακό. Φτάνει άλλο.

giorgosgek

Αντε παλι με τα concept 4mm παχος, εσπρεσσιερα, διαφανη οθονη , laser. Δεν λεω ωραιο, μακαρι , αλλα δεν προκειται να βγει ετσι , γενικα κατι τοσο extreme, ειδικα απο τον κουκ , ηταν που θα μας αλλαζε τη ζωη. Τα renders του καθε fan και γενικα του οποιουδηποτε, υπαρχουν σε ολο το ιντερνετ , εδω και χρονια , δεν σημαινει οτι θα τα βγαλει ετσι η apple. Στην καλυτερη πιστευω θα παρουμε ενα iphone σαν το edge με το κλασσικο κουμπι της apple ,ελπιζω μικροτερα bezels και πιο λεπτο η κατι σαν το s8 πανω κατω που δεν το κοβω . Η χειροτερη περιπτωση ειναι να βγει το ιδιο τηλεφωνο με τα προηγουμενα μοντελα , με ελαχιστες διαφορες , παχος και διαφορετικες κεραιες.

Σταύρος Χρι

Μόνο εγώ προτιμώ την λογική της Apple για όμοιο ντιζαϊν και μικροδιαφορές στο hardware τελικά..
Μου φαίνεται τίμιο από μία εταιρία όταν δίνεις 1000 ευρώ για την ναυαρχίδα της του χρόνου να μην φαίνεται ξεπερασμένο το τηλέφωνό σου σε σχέση με το νέο μοντέλο ! Επίσης προσωπικά μου φαίνονται πάρα πολύ όμορφα τα 6,6s και ακόμα πιο όμορφα τα 7 άρα γιατί είναι απαραίτητα κακό να αυτό ! Η λογική είναι να αφήσει τα 7s με όμοιο ντιζάϊν και αν θέλει ας φτιάξει ένα επετιακό διαφορετικό… Υπάρχουν τόσα που μπορείς να την κατηγορήσεις την Apple αλλά θεωρώ όχι γιαυτό…

Ιωάννης jb

Σταύρος Χρι… +1
Χιλιάρικο ε??
Καλά θα ήταν αφού είναι κ επετειακό να φοράει μία 4k οθόνη… Αλλά σιγά μη βάλουν!!
Η sonara τον σεπτεμβριο θα έχει σχεδον 2 χρόνια που έβαλε τέτοια ανάλυση!!!

giorgosgek

Ωραια εγω συμφωνω , καταλαβαινω τη λογικη σου , αν και αυτο συμφερει μονο αυτους που ειναι ηδη κατοχοι, αφου ειναι ιδια γιατι να μην παρει το 6s καποιος, δεν αλλαζει και τιποτα σημαντικο , το ios ειναι ios , δεν θα παει ουτε χειροτερα ουτε καλυτερα σε καποιο καινουργιο iphone.Τα παντα ομως προχωρανε και εξελισσονται, βγαινουν καλυτερα ντιζαιν, πιο προχωρημενα, το λες και μονος σου οτι αν βγαλει αλλο ντιζαιν , καλυτερο προφανως, τα τωρινα θα φαινονται ξεπερασμενα. Ειναι σαν να θες να μεινεις στασιμος και να αποδεχεσαι ενα ξεπερασμενο στυλ που θα μπορουσε να ειναι καλυτερο μονο και μονο για να μην νιωσεις εξαπατημενος για τα λεφτα που εδωσες γιατι καθε χρονια που περναει θα βγαινει κατι καλυτερο, δεν μπορεις να αγνοεις οτι βγαινουν καλυτερα design και η apple πρεπει να ανταγωνιστει. Δες πως ηταν οι συσκευες το 2011 και πως ειναι τωρα.Με αυτη τη λογικη θα επρεπε ακομα να ειχαμε τετραγωνα αυτοκινητα και να βγαινουν τα ιδια και τα ιδια, αλλα υπαρχει προοδος, βγαινουν μοντερνα σχεδια, τα παντα τρωνε facelift . Θα βγει αυριο μεθαυριο το τηλεφωνο του tony stark και εμεις θα ειμαστε με το ιδιο τηλεφωνο , δεν ειναι ετσι . Ενας λογος που επιασε… Συνέχεια »

Chris_BMW

@giorgosgek
Το I phone έχει μια χαρά design .. Ένα σχέδιο κοινώς αποδεκτό πλέον κ αναγνωρίσιμο που δύσκολα πιστεύω θα αλλάξει .Θα τρώει οπως είπες κ εσυ κάποια Facelift κ αυτό ειναι όλο ..
Το θέμα ειναι να αλλάζει σε hardware , features και κάμερα ως προς το καλύτερο .Το 6 με το 7 μπορει να μοιάζουν εξωτερικά αρκετά πλην όμως ειναι η μέρα με τη νύχτα ως προς ολα τα υπόλοιπα .
Τέλος να σου θυμίσω οτι το ίδιο κάνει κ η Porsche τόσα χρονια κ μια χαρά πουλάει έχοντας παράλληλα κ τα πιο γρήγορα κ αποτελεσματικά supercars εκει έξω…

Vasilist

Μού αρέσει αυτό που βλέπω στην φωτογραφία αλλά η τιμή είναι απαγορευτική για έναν πρακτικό χρήστη όπως εγώ.

tasos

1000+ ευρω για τηνν εκδοση με ολεντ και μαλιστα με μεγαλη οθονη 5.8!!!???Ποιος τρολλαρει ποιον??!!Πριν χρονια εκραζε η apple τα μεγαλα κινητα και τις αμολεντ και τωρα η κωλοτουμπα των αιωνων και τα μηλοπαιδα μουγκα στη στρουγκα!!Ε σας αξιζει να το βγαλει 1500 ευρω την φουλ εκδοση!!!!Πραγματικα σας αξιζει..ε ρε σανοοοοοοοοο….

Andreas

μονο να γελασω μπορω με την Apple..μιλαμε για τους απολυτους Μπιφτεκαδες

vaggos

Σαν το iphone 4 ειναι που εχει κριθαράκι στο μάτι ειναι

giorgosgek

@Chris_BMW φυσικα και δεν θα το αλλαξει εντελως το σχεδιο να μη χασει την ταυτοτητα του οπως το κεντρικο κουμπι , αλλα τα πρωτα iphone με τα καινουργια ειναι η μερα με τη νυχτα και σε αυτο βοηθησε ο ανταγωνισμος, φυσικα και θα λεπτυνει και τα bezels θα μειωθουν και edge οθονη οπως αλλοι κατασκευεαστες (μπορει) να βαλει , δεν ειναι κακο αυτο , μακαρι να βγαλει ενα πολυ ωραιο “καινουργιο ” design , τωρα για το hardware εχει διαφορα , αλλα ελαχιστα παρατηρεις,σε οτι αφορα την επιδοση στη καθημερινη χρηση ειδικα δεν θα δεις και πολλα ειναι το ios. Eπισης η porsche πουλαει αλλα καμια σχεση οπως ηταν το 80 ,εχει κρατησει καποια βασικα χαρακτηριστικα οπως ειναι ο πισινος και τα φωτα στην 911 , αλλα τα παντα εχουν αλλαξει , εχει γινει μοντερνα, εχει βγαλει κι αλλα μοντελα με διαφορετικο στυλ. Οπως και η Ferrari, εχει εξελιχθει και δεν μπορω να πω οτι εχει καποιο χαρακτηριστικο που εχει κρατησει απο παλια σαν design , μονο ο ηχος και η φινετσα που δινει σε καθε μοντελο το οποιο ειναι διαφορετικο. Σχεδιαστικα και ποιοτικα ειναι πολυ καλυτερη απο την Porsche και γενικα απο οτι ηταν η ιδια τοτε, ενω καποιοι… Συνέχεια »

alxgiann

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω από το Redmi PRO μου που μου κόστισε λιγότερο από 200 ευρώ, μου έχει πραγματικά πονέσει η κοιλιά από τα γέλια. Συνεχίστε να τους τα σκάτε…αλλά μην παραπονιέστε και από πάνω. Δεν σας έχει βάλει κανείς πιστόλι στο κεφάλι να παίρνετε κάθε χρόνο την Χ ναυαρχίδα της Υ εταιρείας μια βδομάδα αφού κυκλοφορήσει.

vaggos

5, 8 Οθόνη !!!.. ΚΑΠΟΤΕ Η APPLE ΕΛΕΓΕ ΜΕΓΆΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΙΝΤΖΕΣ ΟΘΟΝΗ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΣΚΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΒΟΛΟ ΤΈΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΊΧΕΙΡΑ ΏΣΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΗΣ ΟΘΌΝΗΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΒΆΣΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΉΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΉΣΗ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΊ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΟ. Ο ΧΡΉΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΏΣΤΕ ΣΧΕΔΌΝ ΝΑ ΦΤΆΝΕΙ ΤΟ ΠΆΝΩ ΚΑΙ ΚΆΤΩ ΜΈΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΌΝΗΣ ΤΕΝΤΏΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΊΧΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΎ ΆΒΟΛΟ ΤΡΌΠΟ Ή ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΔΎΟ ΧΕΡΙΏΝ ΜΕ Ό,ΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ UI.

alexis touba

Αν ειχε τετοιο φακο πισω κανενα galaxy η htc τα μυλοπαιδα θα κραζανε σα καργες τωρα που τοβαλε το μυλο ντουμπεκι τα iψωνακια.Για μενα το iphone7 plus πολυ καλυτερο απο αυτα που ειδα πιο πανω

Σταύρος Χρι

@giorgosgek Καταλαβαίνω τι λες αλλά εγώ δεν είπα να ΄βγάζεις συνέχεια το ίδιο iPhone απλά θεωρώ ότι μικρές αλλαγές θα έχει κάθε χρόνο… Πιστευω για παράδειγμα ότι μπορεί να αλλάξει το body-screen ratio όμως όχι ξαφνικά να δεις ένα τετράγωνο κουμπί ή καθόλου κουμπί, ή μία κυρτή οθόνη… Δεν νομίζω τουλάχιστον, με την μέχρι τώρα παράδοση που έχει η Apple !

Antonis

Σχεδιαστικο εκτρωμα

Enki

Area 51!πολλα iphone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.