Oppo A33: Επίσημα με οθόνη 90Hz και τιμή 132 ευρώ

, Oppo A33: Επίσημα με οθόνη 90Hz και τιμή 132 ευρώ

Η Oppo ανακοίνωσε τη νέα της πρόταση στην οικονομική κατηγορία, με το Oppo A33 να κυκλοφορεί και επίσημα στην αγορά της Ινδονησίας με τιμή 132 ευρώ. Η νέα πρόταση της Oppo έρχεται με πλαστική κατασκευή και αρκετά bezel περιμετρικά, όπως και μεγάλο chin, όμως προσφέρει την εμπειρία 90Hz.

Συγκεκριμένα, το Oppo A33 έρχεται με οθόνη LCD 6,5 ιντσών, με ανάλυση HD και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 90Hz. Η οθόνη έχει οπή στα αριστερά όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 8MP με f/2.0. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 13MP, αισθητήρα βάθους 2MP και 2MP για λήψεις macro. Επίσης, δίπλα από το camera module βλέπουμε τον φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Oppo A33 υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 460, συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Oppo A33 ανέρχεται στα 5.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W. Επίσης, η συσκευή προσφέρει stereo ήχο, ενώ θα κυκλοφορήσει από αύριο στην αγορά της Ινδονησίας σε Mint Green και Midnight Black.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.