Oppo A53: Με Snapdragon 616 και 2GB RAM

Λίγες μέρες μετά την πιστοποίηση απο την TENAA, η Oppo, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το A53, ένα νέο smartphone απο κράμα μαγνησίου, με οθόνη IPS 5.5 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels και επεξεργαστή τον οκταπύρηνο Snapdragon 616.

Αν και ο 616 μπορεί να φτάσει τα 1.7GHz, ο επεξεργαστής του Α53 θα είναι χρονισμένος στα 1.5GHz ενώ η GPU θα είναι η πολύ ισχυρή Adreno 405. To νέο smartphone της Oppo έχει 2GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB, ο οποίος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 128GB με την προσθήκη κάρτας microSD.

Σχετικά με την κάμερα, στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα 13 Megapixel ενώ η δεύτερη μπροστινή κάμερα θα είναι 5 Megapixel. H μπαταρία του Α53 έχει χωρητικότητα 3075 mAh η οποία σύμφωνα με την Oppo, μπορεί να δώσει μέχρι και 300 ώρες standby λειτουργίας ενώ υποστηρίζει και rapid charging. Το λογισμικό θα είναι η παραμετροποιημένη έκδοση Android της εταιρίας, το ColorOS 2.1 που βασίζεται στο Android 5.1.

Το Α53 ζυγίζει 153 γρ., έχει πάχος 7.43 χλστ. και οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS/A-GPS και MicroUSB 2.0 ενώ υποστηρίζεται και δεύτερη κάρτα SIM για την οποία θα χρειαστεί να θυσιάσετε την κάρτα microSD.

Η τιμή της συσκευής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Oppo A53, Oppo A53: Με Snapdragon 616 και 2GB RAM

Oppo A53, Oppo A53: Με Snapdragon 616 και 2GB RAM

Oppo A53, Oppo A53: Με Snapdragon 616 και 2GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lazaros

Ή oppo πρέπει να έχει αγοράσει μεγάλο στοκ απο SD 615,δεν εξηγείται αλλιώς…

mixtri

Ο 615/616 είναι από τα πιο επιτυχημένα SoC της Qualcomm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.