Oppo A77s: Επίσημο με Snapdragon 680, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP

oppo a77s, Oppo A77s: Επίσημο με Snapdragon 680, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP

Η Oppo κυκλοφόρησε το A77 5G τον Ιούνιο και ακολούθησε μια νέα έκδοση 4G τον Αύγουστο. Τώρα προστέθηκε το τρίτο μέλος της σειράς, με το όνομα A77s.

Το Oppo A77s, λοιπόν, τροφοδοτείται από το Snapdragon 680 SoC και τρέχει το ColorOS 12.1 που βασίζεται σε Android 12. Διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθήκευσης έως και 1 TB, ενώ η RAM μπορεί επίσης να επεκταθεί κατά 5 GB εικονικά χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

oppo a77s, Oppo A77s: Επίσημο με Snapdragon 680, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP

Το A77s έχει οθόνη LCD 6,56″ 90Hz ανάλυσης HD+. Προστατεύεται από γυαλί Panda και έχει μέγιστη φωτεινότητα 600 nits (η τυπική φωτεινότητα είναι 480 nits). Το πίσω πάνελ επιδεικνύει το σχέδιο Fibreglass-Leather, αλλά μόνο με την έκδοση Sunset Orange.

Προχωρώντας στις κάμερες, έχει τρεις – μια selfie λήψης 8MP στο μπροστινό μέρος, με μια κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος που ενώνεται με μια μονόχρωμη μονάδα 2MP. Το A77s διαθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και διπλά στερεοφωνικά ηχεία με ήχο Dirac. Διαθέτει επίσης IP54 αντοχή στη σκόνη και το νερό, αλλά δεν υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G.

oppo a77s, Oppo A77s: Επίσημο με Snapdragon 680, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP

Επιπλέον, φοράει μια μπαταρία 5.000 mAh που φορτίζεται μέσω θύρας USB-C έως και 33W. Ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για μια έκδοση του Oppo A77 4G με διαφορετικό τσιπ και περισσότερη μνήμη RAM.

Το smartphone διατίθεται σε χρώματα Sunset Orange και Starry Black και θα πωλείται στην Ταϊλάνδη μέσω διαδικτυακών καταστημάτων λιανικής για 8.999 THB (241 $/242 €). Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη διαθεσιμότητά του σε άλλες αγορές.

oppo a77s, Oppo A77s: Επίσημο με Snapdragon 680, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.