Oppo A77s: Μαζεύει πιστοποιήσεις ενόψει παγκόσμιας κυκλοφορίας

oppo a77s, Oppo A77s: Μαζεύει πιστοποιήσεις ενόψει παγκόσμιας κυκλοφορίας

Η Oppo κυκλοφόρησε το A77 με συνδεσιμότητα 5G τον Ιούνιο, ενώ ακολούθησε μια έκδοση μόνο για LTE τον Αύγουστο. Τώρα έρχεται ένα τρίτο μέλος στην οικογένεια, το οποίο μάλιστα ετοιμάζεται και για παγκόσμια κυκλοφορία. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι πιστοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές αγορές σε διαφορετικές περιοχές – Ταϊλάνδη, Ινδία και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το τηλέφωνο έχει αριθμό μοντέλου CPH2473 και NBTC, ενώ η ταϊλανδική ρυθμιστική αρχή για τις ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις και τις επικοινωνίες δημοσίευσε επίσης το όνομα A77s. Μάλιστα, φαίνεται πως τρέχει Color OS 12.1, που πιθανότατα σημαίνει ότι βασίζεται σε Android 12.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αποκαλύπτεται, αλλά οι φορτιστές έχουν πιστοποιηθεί από την TUV Rheinland και έτσι γνωρίζουμε ότι θα έχει VOOC 4.0 που επιτρέπει ταχύτητες 33 W. Όλες αυτές οι πιστοποιήσεις σημαίνουν ότι το Oppo A77s ετοιμάζεται για κυκλοφορία και άρα σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.