OPPO A83: Με 4GB RAM και λεπτά bezels στην TENAA

OPPO A83 οθόνη, OPPO A83: Με 4GB RAM και λεπτά bezels στην TENAA

Πιστοποίηση από την TENAA έλαβε το OPPO A83, ενώ νέες εικόνες το δείχνουν με οθόνη με λεπτά bezels. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται RAM στα 4GB.

Η συσκευή είχε ήδη εντοπιστεί στην ΤΕΝΑΑ στις αρχές του μήνα και πάνω κάτω ο σχεδιασμός ήταν γνωστός. Όμως, αυτή τη φορά μαθαίνουμε κάτι διαφορετικό για τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με την καταχώρηση στην TENAA, το OPPO A83 θα έρχεται με οθόνη HD+ (1440 x 720p) 5,7 ιντσών, RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 32GB. Προηγουμένως είχε ακουστεί ότι θα έρχεται με RAM στα 2GB και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB.

Για SoC αν και δεν αναφέρεται ακριβές μοντέλο, η συσκευή θα έρχεται με οχταπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 2.5GHz, ενώ θα φορά το Android 7.1.1 Nougat με το ColorOS UI.

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.090mAh και θα είναι αποσπώμενη.

Απ΄ότι φαίνεται η συσκευή θα κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώματα, θα ζυγίζει 143 γραμμάρια και οι διαστάσεις της θα είναι 150.5 x 73.1 x 7.7mm.

Η κάμερά του αναμένεται στα 13MP στην πλάτη και 8MP η κάμερα selfie.

OPPO A83 οθόνη, OPPO A83: Με 4GB RAM και λεπτά bezels στην TENAA

Από τις εικόνες φαίνεται ότι η συσκευή έχει λεπτά περιθώρια στο πλάι, ενώ θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο. Επίσης, δεν φαίνεται καθόλου ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βρίσκεται στα δεξιά και τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης της έντασης στα αριστερά. Η συσκευή αναμένεται να έχει on-screen πλήκτρα και υποδοχή 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά.

Το OPPO A83 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 30 Δεκεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saša

Το αντι-Redmi 5 της Oppo, κριμα γιατι με μια FHD οθονη θα ηταν μονοπωλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.