Oppo & OnePlus: Ενώνουν τις δυνάμεις τους – Νέα στρατηγική συνεργασία

Oppo OnePlus συνεργασία, Oppo & OnePlus: Ενώνουν τις δυνάμεις τους – Νέα στρατηγική συνεργασία

Η OnePlus πραγματοποίησε μια εκδήλωση για να γιορτάσει τον ένατο χρόνο ύπαρξής της και ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συνεργασία με την Oppo για τα επόμενα χρόνια. Η Oppo θα επενδύσει 1,43 δισεκατομμύρια δολάρια στην OnePlus τα επόμενα τρία χρόνια.

Η νέα στρατηγική θα δει την OnePlus ως την πρωτοποριακή μάρκα για smartphones ναυαρχίδα. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα της OnePlus θα έχουν μηδενικό καθαρό περιθώριο κέρδους για να βοηθήσουν στη διατήρηση των καλύτερων χαρακτηριστικών και ποιότητας στην αντίστοιχη τιμή τους.

Τα τηλέφωνα και τα προϊόντα της OnePlus θα πωλούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στην Κίνα, επιστρέφοντας στις ρίζες της, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να λάβουν επισκευές στα κέντρα εξυπηρέτησης της Oppo σε όλη τη χώρα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Oppo στην Κίνα διαθέτει ήδη τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα και αξεσουάρ OnePlus προς πώληση. Το τελευταίο κομμάτι των ειδήσεων είναι ότι η εφαρμογή κοινότητας OnePlus έχει πλέον επανακυκλοφορήσει στην Κίνα για να βοηθήσει τους θαυμαστές του OnePlus να συζητήσουν, να μοιραστούν και να μιλήσουν για όλα τα πράγματα του OnePlus.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.