Oppo: Ετοιμάζει γρήγορη φόρτιση SuperVOOC 3.0 80W για τα smartphones του 2021

, Oppo: Ετοιμάζει γρήγορη φόρτιση SuperVOOC 3.0 80W για τα smartphones του 2021

Με τα smartphones να γίνονται όλο και λεπτότερα και η τοποθέτηση μεγάλης μπαταρίας να γίνεται αδύνατη, οι κατασκευάστριες εταιρείες άρχισαν να ψάχνουν τρόπους να δώσουν κάποια λύση στο πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση ήταν μία από τις λύσεις, καθώς πλέον χρειάζονται ελάχιστα λεπτά για να φορτίσει κάποιος τη συσκευή του για αρκετές ώρες χρήσης.

Όμως, τότε ξεκίνησε και ένας νέος αγώνας εντυπωσιασμού, με τις εταιρείες να προσπαθούν να βγάλουν όλο και γρηγορότερους φορτιστές. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Oppo με την τεχνολογία SuperVOOC. Ήδη η έκδοση 2.0 της τεχνολογίας υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 65W, αφήνοντας πίσω πολλούς από τους μεγάλους παίκτες της αγοράς των smartphone.

Το 2021 η εταιρεία φαίνεται να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με τις πληροφορίες στο Weibo από γνωστό leakster να κάνουν λόγω για γρήγορη φόρτιση στα 80W, μέσω του επερχόμενου SuperVOOC 3.0. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι συσκευές που θα υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία θα κάνουν πλήρη φόρτιση από το 0% σε μόλις 20 λεπτά.

Με την τωρινή υλοποίηση, από νεκρή μπαταρία έως πλήρως φορτισμένη χρειάζονται περίπου 30 λεπτά, ενώ η εταιρεία προσφέρει και γρήγορη ασύρματη φόρτιση στα 30W. Να θυμίσουμε πως η τεχνολογία SuperVOOC 2.0 βρίσκεται και στο Realme X50 Pro (unboxing), με την ονομασία SuperDart Charge.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.