OPPO Find 5, Έρχεται σπίτι σας με τιμή 399 ευρώ

Αν ζαχαρώνατε το OPPO Find 5 και δεν μπορούσατε να βρείτε τρόπο να το αποκτήσετε στην Ελλάδα, θα χαρείτε μαθαίνοντας ότι ο Κινέζος κατασκευαστής high-end smartphones ανοίγει το ηλεκτρονικό του κατάστημα στην Ευρώπη και στέλνει χωρίς δασμούς και τελωνείο το Find 5 στην πόρτα του σπιτιού σας με 399 ευρώ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ανοίγει την επόμενη Δευτέρα και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε τι εστί OPPO Find 5, δείτε το hands-on video εδώ.

OPPO Find 5 Ελλάδα, OPPO Find 5, Έρχεται σπίτι σας με τιμή 399 ευρώ

OPPO Find 5 Ελλάδα, OPPO Find 5, Έρχεται σπίτι σας με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
darko

καληνυχτα OPPO

Lefteris

Βλέπω στο διαφημιστικό υπόσχεται και συχνά updates… πολύ καλό αυτό, μόνο που Κώστα θα θέλαμε ένα πιο πλήρες hands on αν μπορέσεις! 🙂 πχ μπορείς να αλλάξεις την αρχική οθόνη χωρις launcher γιατί αυτο το χειμαριο του iphone όλα μπροστά στην οθόνη δε μου αρέσει! :Ρ

Teo

@darko..Επειδή δεν κατάλαβα το σχόλιο σου,μπορείς να μας το εξηγήσεις ?

Darth

@Lefteris νομίζω οχι αλλά τι σε χαλάνε launchers? βάλε apex η nova που πατάει οτιδήποτε stock

@Teo μάλλον λέει επειδή άργησε (ας υποθέσουμε κάτι λογικό πρώτα….) η είναι fan καμιάς samsung εκεί πέρα και οπού μπορεί θάβει ότι άλλο (τότε συλλυπητήρια προς αυτόν)

jimo

θεωρω πωσ το κινητο αυτο ειναι τρομερο value for money αξιζει μεχρι τελευταιο ευρω δεν με τρομαζει το ονομα oppo τα ιδια λεγαμε και για την Huawei!
γιατι να σκασω λεφτα για μονο για το ονομα samsung? τι μου προσφερει παραπανω?

Solon

Επιτέλους!!! Αν και δεν πρόκειτε να αγοράσω κινέζικο στο άμεσο μέλλον τα θεωρώ απολύτως απαραίτητα για τον ανταγωνισμό.
5άρι με full specs και 399 ευρώ! Άντε να σταματήσουν κάποιοι να μας πουλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Giannis

Μπλα μπλα μπλα…. βρείτε μου ένα άλλο σε αυτή την τιμή με με αυτά τα spec!!!! και μη μου πείτε πάλι για το UI έτσι?

Konstantinos

Δεν είχα δώσει σημασία στο οππο… Αλλά νομίζ πως η apple αντέγραψε το flat design του για τι επόμενο iPhone

γιωργος1187

γνωρίζει κανείς αν έχει ελληνικό μενού και αν μπορείς να γράφεις μνμ στα ελληνικά??
θεωρώ πως σε αυτή την τιμή είναι ό,τι καλυτερο!!!

teo

Πολύ καλή τιμή και πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έρχεται ευρώπη μια τέτοια εταιρία….το μονο που με κρατάει πίσω στην αγορά του είναι η εγγύηση,αν και λογικά μιας και η εταιρία ήρθε ευρώπη θα έχει και ευρωπαϊκή εγγίση.Σε αυτή τη τιμή το μονο που το ανταγωνίζεται ειναι το lg opimus g!!

χρηστος η chris

παιδια το κινητο ειναι εξειρετικο. η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη, περιμετρικα εχει ατσαλι. το ηχειο μεγαλο με τεχνολογια dolby digital και η οθονη ειναι μια απο τις καλυτερες lcd της αγορας. επισης παρα το γεγονος οτι ειναι fullhd και εχει ιδιο επεξεργαστη με το optimus g και κανονικα θα επρεπε να ειναι πιο αργο εντουτοις σε ορισμενα benchmarks το ξεπερναει. σιγουρα τα χρηματα του τα αξιζει!

Darth

@γιωργος1187 να γράφεις σίγουρα γίνετε και να μιν έχει από μόνο του κατεβάζεις ένα πληκτρολόγιο από Market και καθάρισες για γλώσσα Menu κλπ δεν ξέρω ούτε έψαξα καθώς δεν με νοιαζουν τα ελληνικά (εκτός από το πληκτρολόγιό)

Christos Stamos

Με το καλό να δούμε και τα Xiaomi στα μέρη μας… Νομίζω και οι δύο μάρκες είναι ποιοτικότερες από τα διάφορα Huawei και ZTE χαμηλής απόδοσης που είχαν πλημμυρίσει την αγορά πριν λίγο καιρό (ίσως βέβαια να είμαι προκατειλημμένος για άλλους λόγους, μιας και είμαι στο δεύτερο καμμένο ZTE vdsl router μου μέσα σε 4,5 μήνες :-P)

wolf

Πολύ καλή και τίμια πρόταση. Μαγκιά της oppo που με τον τρόπο αυτό γλιτώνει τους μεσάζοντες και πετυχαίνει αυτή τη σωστή τιμή..! Βέβαια το αρνητικό είναι ότι δεν μπορουμε να το δούμε από κοντά πριν το παραγγειλουμε.

NTHEGRPAP

Η έκδοση με 32γιγα πόσο θα κοστίζει;

landok

Γιατί ρε γαμώτο έχουν φτιάξει ένα γαμ….το τηλέφωνο, δεν έφτιαχναν και τα παρακάτω να ήταν THE BEST OF THE WORLD.

🙁

Card slot No
Radio No
Non-removable Li-Ion 2500 mAh battery

sad

…Ραδιοφωνο… εγω λεω να βαλουν και κασετοφωνο απο πισω…

dantodimi

αν θελουμε να το παρουμε με επιδοτηση????

mourouzis2005

Δεν το πιστεύω.. Με επιδότηση; ?)

Darth

@dantodimi ούτε καν να πάρεις επιδότηση από άλλο κράτος είναι κάτι σαν αστείο του σεφερλι……..
τώρα αν καμία vodafone πχ κάνει καμία συνεργασία στο μέλλον δεν ξέρω το συζητάμε αλλά δεν το κόβω καθώς Ελλάδα θεωρείτε πλέον χώρα τρίτου κόσμου (επίσημα)

Kostas K.

Άργησε λίγο να γίνει αυτή η κίνηση αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ…Το τηλέφωνο είναι ένα από τα ποιοτικότερα smartphones που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Και η Oppo δεν είναι καμία τυχαία εταιρία..Γενικώς τα κινητά της πατάνε κάτω και σε επιδόσεις αλλά και σε ποιότητα κατασκευής πολλά επώνυμα brand names και σε μισή τιμή…Να τονίσω κατι σημαντικο οτι η συσκευή έχει δοθεί κανονικά σε developers και υποστηριζεται κανονικά από cyanogenmod!
Μπράβο στην Oppo και θεωρό ότι στο μέλλον θα δούμε πολλά πράγματα από αυτήν σε καινούριες συσκευες

gialakias

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Kostas K. Είναι πραγματικά πολύ καλό το τηλέφωνο. Αλλά υπάρχει ένας λόγος να το προτιμήσουμε ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ έναντι του Nexus 4;

Kostas K.

@ gialakias οι πιο τρανταχτές διαφορες είναι στην οθόνη (oppo-1080 Nexus 720p) στην κάμερα (oppo 13 mp hdr – nexus 8mp) και στην μπαταριά (oppo 2500mah- Nexus 2100)
Τώρα απο κει και πέρα ειναι και θεμα γούστου, αν θες μέταλλο ή γυαλί, αν σε βολευουν οι διαστάσεις, Vanilla android ή το Ui της Οppo κλπ κλπ

Darth

@gialakias
αρκετές διάφορες όπως σου είπαν και πριν
1, οθόνη (πέρα οτι είναι 1080 είναι και καλύτερης ποιότητας )
2, camera (13 mp ενώ του nexus μεν είναι 8 αλλά βγάζει σαν μια κακή 5 mp)
3. μπαταρία στο nexus τελειώνει στο άψε σβήσε (μέρα δεν βγάζει πάντως)
4, ηχεία (στο nexus είναι μάπα)
5, υποστήριξη usb otg (δεν φτάνει που ειναι 16 gb και τα δυο στο nexus δεν μπορείς ούτε στικακι να συνδέσεις……..)
4. ποιότητα κατασκευής (μεν nexus χει γυαλί αλλά είναι ίδιο με αυτό που έχει το 4s του iphone) ένα μικρο πέσιμο θα γίνει θρύψαλα

και δεν έχω κάποιων λόγο να προτιμήσω nexus (ούτε updates) oppo 1 2 φορές το μήνα βγάζει updates…………………….

Gabriel

χάζεψα λίγο το site τους,γενικά όλα καλά όμως επειδη συμερα πλέον τα 400 δεν είναι κ λίγα κοίταγα την εγγυηση. είναι κάπως ασαφής κ βασικά με λίγα λόγια αν πάθει κάτι πρέπει να πάει Hong Kong. άρα λογικά έξοδα αποστολής κ λογικά αρκετές μέρες ταλεπορία.

darko

Για να πουλησεις κινητα πρεπει να εχεις καταστηματα και σερβις παντου!!!Σε καθε χωρα στην Ευρωπη οχι να μου κανεις μια εδρα στην Ευρωπη και να πουλας κινητα.Το καληνυχτα παει προς την εταιρεια τωρα γιατι δεν το καταλαβατε ειναι εμφανες!!Αφου ολοι πεσατε σαν…πεινασμενοι.Λεει ο αλλος σιγουρα ειναι φαν της σαμσουνγκ!!!αχαχαχ α ρε Ελλαδα για αυτο εισαι εκει που εισαι γιατι το προβατο βοσκει τον βοσκο στην Ελλαδα.

Apo

Γεμίσαμε έξυπνους που έχουν πάει και πέρα από την Ελλάδα.. ΦΥΣΙΚΆ και θα πέσουμε με τα μούτρα όταν βλέπουμε εταιρίες με Α όνομα να μας πουλάνε τα μισά στην ίδια τιμή! Δεν λέω ότι τρελαίνομαι με το συγκεκριμένο, λόγο των σχετικών περί αντιπροσωπίας και εγγύησης, αλλά μετά το ZTE Blade που είχα, άρχισα να εμπιστεύομαι τα κινέζικα περισσότερο. Μετά πήρα το Sony Sole και κλαίω τα λεφτά μου ακόμα και με CUstoμια..

Versavel

Και γιατί να μην πάρω από τα Skroutzομάγαζα το Samsung Galaxy S3 στα 350ε;
Λίγο πολύ έχεις σιγουριά από εγγυήσεις κτλ, και ΑΝ υπολείπεται σε κάτι τεχνολογικό δεν είναι δα και τόσο τραγικό…

Zafiris

@Versavel Και γιατι να μην παρεις ενα γκολφακι με 20000 ? Τρελο value for money!

Καταλαβαινεις οτι συγκρινεις κινητα διαφορετικης γενιας?

Γιώργος

@Zafiris

Συμφωνώ μαζί σου είναι απλά κινητά διαφορετικής γενιάς….

Νικος

Το πηρε κανεις παιδια?

Tony Mate

Πρέπει να ειναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο. Ή το πολύ μέσα στα 3 καλύτερα. Επικ

Versavel

Μόλις σήμερα ένας φίλος αποφάσισε να μου πουλήσει το Samsung Galaxy Note 2 στα 300ε.
Θα το προτιμήσω παρά να δώσω άλλα 99ε και να πάρω τον Κινέζο της άλλης γενιάς… 🙂

Kostas K.

Μια πληροφορια απλα..Την εγγυηση την αλλαξαν σε 2 χρονια κανονικα..Μιολις το δα στο site τους

Γιώργος

Παιδια το πηρε κανεις?????

Νικος

Ενω κανω μια χαρα την δουλεια μου με το s3 , κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην το πουλησω και το παραγγειλω, τωρα που δινει και 2 χρονια εγγυηση…οσο για την ρετσινια κινεζος κλπ….ειστε λαθος…κινεζος=μυαλο! Σου φτιαχνει διαστημοπλοιο απο 10€ εως 100000000000€ οτι θελει ο πελατης! Οχι θα κατσει να σκασει…για αυτο εχει κατακτησει την παγκοσμια αγορα…μην λεμε οτι θελουμε λοιπον…

Γιώργος Β.

Σκέφτομαι να το αγοράσω,το έχει πάρει κανένας για να μας πει λίγα πράγματα; Έχω διαβάσει αρκετά και έχω δει reviews και το κινητό πετά.Επιπλέον είναι και το forum της Oppo που γράφουν οι χρήστες για “παράπονα” και βγάζει διορθώσεις και αναβαθμίσεις σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών!!

χρηστος η chris

Γιωργο δεν το εχω αλλα ακουω απο ολους τα καλυτερα. Νομιζω ειναι το πιο οικονομικο κινητο με fullhd και καλυτερο κατα τη γνωμη μου απο το xperia z. Αριστη κατασκευη και dolby digital amplifier, δεν νομιζω να σε απογοητευσει. Εκτος κι αν χαλιεσαι με το interface του που δεν ειναι απο τα γνωστα.

manos

ολα καλα τελειο συγχρονο hight end.
αν συμβει κατι τοτε που πρεπει να παει? ευρωπη για service?και πως το πουλας οταν ερθει η ωρα του?αυτα ειναι καποια προβληματακια που δουλευουν ανασταλτικα ως προς την αγορα του.

Raspoutin

Το χαίρομαι εδώ και 5 μέρες. Είναι πανέμορφο και θηρίο αληθινό σε κάθε απαίτηση. Δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο σε κανένα τομέα και το λέω γνωρίζοντας τί λέω. Ποιά 400 ευρώ?
260 ευρώ το πήρα παραγγελία από το Hong Kong, ήρθε σε 10 μέρες με απλό ταχυδρομείο και άγχος κανένα γιατί η αγορά έγινε με paypall η οποία σε αποζημιώνει αν δεν το λάβεις. Βλέπω πλέον τους χρήστες οτιδήποτε άλλου απλά κορόιδα και συγχωρέστε μου το απόλυτο της θέσης μου. Απλά δεν υπάρχει αντεπιχείρημα. Κανένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.