Oppo F1 Plus: Στο Amazon Γαλλίας με τιμή 389 ευρώ

Τον Απρίλιο η Oppo ανακοίνωσε ότι το Oppo F1 Plus θα έρθει σε online καταστήματα ευρωπαϊκών χωρών από τον Μάιο με τιμή στα 389 ευρώ. Τελικά άργησε λίγο, αλλά το smartphone είναι διαθέσιμο στο Amazon Γαλλίας και ζητά 389 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται φόροι).

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την διεθνή έκδοση του Oppo R9, που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο. Έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB (με δυνατότητα επέκτασης).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κομμάτι της κάμερας, στην μπροστά πλευρά έχει κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και πεδίο όρασης 78.1 μοιρών (FoV). Στην πλάτη φορά κάμερα 13 Megapixel με 5-element φακό, διάφραγμα f/2.2 και FoV 80.6 μοιρών. Η μπαταρία είναι στα 2850mAh με VOOC Flash Charge, οι διαστάσεις του είναι 151.8×74.3×6.6 χλστ., ζυγίζει 145 γραμμάρια και έχει ελάχιστα bezel.

oppo f1 plus price, Oppo F1 Plus: Στο Amazon Γαλλίας με τιμή 389 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Αντιγράψτε κιαλλο το design του iPhone, μπορείτε…

Vai

Μακαρι να αντεγραφε η Apple αυτο το σχεδιο και κυριως τα bezels του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.