Oppo F1s: Το smartphone με έμφαση στις selfie παρουσιάζεται στις 3 Αυγούστου

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι το επόμενο smartphone της Oppo θα έχει όνομα F1s, αλλά δεν γνωρίζαμε πότε θα κάνει ντεμπούτο. Η Κινέζικη εταιρεία στέλνει προσκλήσεις για press event στις 3 Αυγούστου.

Το press event αφορά ξεκάθαρα το Oppo F1s και αναφέρει σαφώς ότι το πλέον δυνατό χαρακτηριστικό του θα είναι οι λήψεις selfie φωτογραφιών, ένα χαρακτηριστικό που πλέον αρκετοί χρήστες έχουν ψηλά στις προτεραιότητες τους.

Το event θα γίνει στην Ινδία και ακόμα η Oppo, πέραν της αναφοράς για τις selfie, δεν έχει αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά τους αφήνοντας μας έτσι με την απορία μέχρι τις 3 Αυγούστου. Αναφορές πάντως θέλουν το F1s να έρχεται με εμπρόσθια κάμερα για selfies η οποία θα έχει αισθητήρα 16MPixels, ενώ θα διαθέτει home button με ενσωματωμένο αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτός μάλιστα ο αισθητήρας φαίνεται ότι θα ξεκλειδώνει το smartphone σε μόλις 0,22 δευτερόλεπτα.

Υπομονή λίγες ημέρες και θα μάθουμε από τα πλέον επίσημα χείλη τις λεπτομέρειες.

Oppo F1s, Oppo F1s: Το smartphone με έμφαση στις selfie παρουσιάζεται στις 3 Αυγούστου

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης1992

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones Oppo F1s

Oppo F1s: Ανακοινώθηκε με οθόνη 5.5″ και selfie κάμερα 16 Megapixel

H Oppo ανακοίνωσε επίσημα το νέο της “Selfie Expert” smartphone ή αλλιώς Oppo F1s, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις των selfie φωτογραφιών. Φορά εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel με αισθητήρα 1/3.1″ και διάφραγμα φακού f/2.0.

Smartphones OPPO Oppo F1s Oppo Smartphones

Oppo F1s: Έρχεται τον Αύγουστο για ακόμα καλύτερες selfies

Μετά την μεγάλη επιτυχία του F1 τους προηγούμενους μήνες, η Oppo αποφάσισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την σειρά, ετοιμάζοντας ένα νέο μοντέλο, το F1s το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του, προσφέροντας αρκετές βελτιώσεις.