Oppo F21s Pro: Έρχεται με κάμερα Microlens, αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός

oppo f21s pro, Oppo F21s Pro: Έρχεται με κάμερα Microlens, αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός

Η Oppo κυκλοφόρησε τα F21 Pro και F21 Pro 5G τον Απρίλιο, αλλά τώρα το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ινδία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει σύντομα τη σειρά F21s Pro με την “segment 1st κάμερα Microlens”.

Η εταιρεία δεν αναφέρει τον συνολικό αριθμό smartphone της σειράς F21s Pro, αλλά τα βίντεο teaser που μοιράστηκε αποκαλύπτουν ότι η σειρά θα περιλαμβάνει τα F21s Pro και F21s Pro 5G.

oppo f21s pro, Oppo F21s Pro: Έρχεται με κάμερα Microlens, αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός

Το smartphone που εμφανίζεται στα teaser είναι το F21s Pro αφού η Oppo είπε ότι η κάμερα Microlens, που περιβαλλόταν, θα είναι διαθέσιμη μόνο στο μοντέλο 4G. Το Orbit Light είναι απαιτούμενο για να φωτίζει ομοιόμορφα μια περιοχή κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο με έως 30x μεγέθυνση, ενώ θα ειδοποιεί επίσης τους χρήστες για εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις εφαρμογών.

Η κάμερα Microlens ενώνεται με μια κύρια κάμερα 64MP, αλλά η χρησιμότητα της τρίτης κάμερας δεν είναι γνωστή. Μάλλον πρόκειται για αισθητήρα βάθους.

Το πίσω πάνελ του Oppo F21s Pro θα διαθέτει το σχέδιο Oppo Glow και η Oppo λέει ότι το glass που χρησιμοποίησε στο πίσω κάλυμμα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Το Oppo F21s Pro, που θυμίζει το F21 Pro, έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει τουλάχιστον δύο χρωματικές επιλογές – Dawnlight Gold και Starlight Black. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει μια έκδοση με σχέδιο Fibreglass-Leather όπως το μοντέλο F21 Pro Sunset Orange.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.