Oppo F1 Plus Barcelona edition: Φωτογραφίζεται σε κόκκινο και γκρι χρώμα

Η Oppo θα συνεχίσει και φέτος τη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα της Barcelona ανακοινώνοντας το Oppo F1 Plus Barcelona edition. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2015 με το Oppo R7 Plus FC Barcelona edition και σήμερα διέρρευσαν εικόνες από το F1 Plus.

Το Oppo F1 Plus είναι η διεθνής έκδοση του του Oppo R9, που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο για την Ασία και ανακοινώθηκε ότι θα έρθει Ευρώπη με τιμή 389 ευρώ.

Για όσους θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο θα διατεθεί η περιορισμένη έκδοση, που όπως δείχνει το leak, υπάρχει σε γκρι και κόκκινο χρώμα. Στην κάτω πλευρά υπάρχει το σήμα της ισπανικής ομάδας και από κάτω γράφει FCBARCELONA OFFICIAL PARTNER.

Το Oppo F1 Plus έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB (με δυνατότητα επέκτασης). Μπροστά έχει κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και πεδίο όρασης 78.1 μοιρών (FoV). Στην πλάτη φορά κάμερα 13 Megapixel με 5-element φακό, διάφραγμα f/2.2 και FoV 80.6 μοιρών. Η μπαταρία είναι στα 2850mAh με VOOC Flash. Ακόμη μένει να μάθουμε τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

oppo fi plus barcelona edition, Oppo F1 Plus Barcelona edition: Φωτογραφίζεται σε κόκκινο και γκρι χρώμα

oppo fi plus barcelona edition, Oppo F1 Plus Barcelona edition: Φωτογραφίζεται σε κόκκινο και γκρι χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.