Oppo Find 9: Με bezel-less οθόνη και Snapdragon 835;

Μια από τις εταιρείες που δεν ακούμε πλέον τόσο συχνά είναι η Oppo. Πριν μερικά χρόνια ο κατασκευαστής ήταν ένας από τους πρώτους που ερχόντουσαν στο νου μας όταν αναφερόμασταν στα Κινέζικα smartphones, ειδικά από την παρουσίαση του Find 5 και έπειτα (Δεκέμβριος 2012), που επρόκειτο για μια από τις καλύτερες ναυαρχίδες της περιόδου.

Μπορεί η Oppo να μην βρίσκεται στα επίπεδα της Xiaomi ή της Huawei, παραμένει όμως μια αξιόλογη δύναμη η οποία να σημειωθεί πως δεν κατασκευάζει μόνο κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με μια σειρά από εικόνες που φαίνεται να διέρρευσαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η Oppo ετοιμάζει ένα νέο high-end smartphone και συνεχιστή της σειράς “Find”, το Find 9. Μάλιστα, η συσκευή εμφανίζεται χωρίς bezels στα πλάγια, με το design να είναι εξαιρετικό και σχετικά διαφορετικό από τις τωρινές τάσεις. Σε μια εκ των εικόνων που υποτίθεται πως απεικονίζουν το Find 9, διαβάζουμε για μια νέα τεχνολογία ονόματι Skyline Notification. Μαζί με το προαναφερθέν feature πληροφορούμαστε και για τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone.

Ο κατασκευαστής μάλλον θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις της ναυαρχίδας. H μια θα ενσωματώνει τον Qualcomm Snapdragon 835 στην θέση του επεξεργαστή, μνήμη RAM 6 GB και 128 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η δεύτερη θα αποτελέσει την πιο οικονομική λύση, με Snapdragon 653, RAM 4 GB και 64 GB χώρο αποθήκευσης. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο, αλλά αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, λίγα επιπλέον έχουμε να μάθουμε.

Η Oppo μοιάζει αποφασισμένη να επιστρέψει δυναμικά στην αγορά των high-end συσκευών. Αν μάλιστα κοστολογήσει το Find 9 σε μια προσιτή τιμή, μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην OnePlus, την Huawei ή την Xiaomi. Πλέον αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του κινητού που κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

, Oppo Find 9: Με bezel-less οθόνη και Snapdragon 835;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Παιδια σορρυ για το off topic αλλα σκέφτομαι να αγοράσω το Umi z και ηθελα καμια γνωμη,εψαξα ολο το blog αλλα καμια αναφορά, μηπως δε λεει?

Παπαροκας tiamat

Οh fuck!
Τα τηλεφωνα του 2017 θα ναι τοσο beseless που νοιωθω οτι ειμαι στο …2027!!!!!..

Νομιζω την επανασταση της νεας φορμας σχεδίασης την έφερε το hit s6,s7 και οχι τοσο το xiaomi. Kαθαρα λογου δυναμης επιρροης μιλαω

TJL

@Dimitris L.A
Μακρια απο την UMI. Προβληματικα κινητα σε μεγαλο ποσοστο (2/3 φιλους που το πηραν δεν εβγαλαν εξαμηνο), προβληματα με μπαταρια, πλακετα και χωρις καμια υποστηριξη…
Σκεψου το LeTV Le Max 2 X820 4GB/32GB ή στα 6GB/64GB αν εχεις λιγο μεγαλυτερο μπατζετ…

Andreas

Mi5s plus το 6αρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.