Oppo Find 9, photo και πληροφορίες για Snapdragon 810, 4GB RAM

Εκτός από το Oppo U3 που ανακοινώθηκε επίσημα εχθές, η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη smartphone από τη σειρά Find από την οποία έχουμε δει το Oppo Find 7, ένα από τα πρώτα με QHD οθόνη. Το νέο smartphone θα έχει την ονομασία Oppo Find 9, διέρρευσε φωτογραφία από το panel της οθόνης και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Βλέπουμε ότι πρόκειται να είναι αρκετά μεγάλο smartphone αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν η οθόνη είναι πάνω από τις 5.5 ίντσες του Oppo Find 7. Σύμφωνα με τα κινέζικα media στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα συμπεριλαμβάνονται Snapdragon 810 επεξεργαστής και 4GB RAM, που σημαίνει ότι θα είναι η πρώτη τόσο ισχυρή συσκευή της Oppo. Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά λογικά θα είναι στην ίδια high-end γραμμή με τον επεξεργαστή και τη RAM.

oppo find 9 leaked photo, Oppo Find 9, photo και πληροφορίες για Snapdragon 810, 4GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

η απορια μου ειναι γενικη…ως προς τον επεξεργαστη κυριως..

αν οντως οπως λεγεται ο 810 εχει θεματα με την υπερθερμανση…γιατι τον χρησιμοποιουν?
εννοω η samsung ισως βρηκε το πατημα που περιμενε για να προωθησει τους δικους της exynos (που οντως μπορει να αποδειχτουν παρα πολυ καλοι..who knows!)

οπως και να εχει ειναι αποριας αξιο εφοσον υπαρχει (αν αληθευει 100%) το θεμα της υπερθερμανσης γιατι δεν χρησιμοποιουν καποιον αλλον? δεν θελουν να κανουν συμβολαιο με samsung για exynos? υπαρχει και η Mediatek,Intel…

ισως πανε σε SD810 λογω community και roms?

τεσπα…ελπιζω κερδισμενοι να βγουμε εμεις οι καταναλωτες!

Nikos

@9gag Η Oppo δεν είχε θέματα υπερθέρμανσης όπως το G3. Βάζουν θερμοαγωγιμο μεταλλικό περίβλημα στον επεξεργαστή, όπως στα pc. Έτσι έχουν πολύ καλές απαγωγές θερμότητας. Τώρα, μέχρι να βγουν στη αγορά κινητά με τον 810, μπορεί να βελτιωθεί κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.