Oppo Find 9: Διέρρευσε render με Skyline Breathing Light

Την εμφάνιση του έκανε ένα νέο render του φημολογούμενου Oppo Find 9. Μπορεί πάνω στην συσκευή, η οποία υποτίθεται οτι απεικονίζει το Find 9, να μην αναγράφεται το λογότυπο της Oppo, όμως το “προδίδει” η λεπτή λωρίδα LED ονόματι Skyline Breathing Light για τις ειδοποιήσεις, την οποία συναντήσαμε και στο Oppo Find 7.

Σύμφωνα με τις νεότερες φήμες, το Find 9 θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD (2560×1440 pixels). Η κύρια κάμερα θα “αισθάνεται” 16 Megapixel. Επιπλέον, ο επεξεργαστής που θα οργανώνει μαεστρικά τις λειτουργίες της συσκευής φαίνεται πως θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 821, συνοδευόμενος από 8 GB μνήμη RAM. Θα έχετε στην διάθεση σας 128 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μπαταρία θα είναι της τάξης των 4100 mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης Super VOOC.

Αν οι φήμες ισχύουν, το Find 9 θα γίνει διαθέσιμο με εγκατεστημένο το Android 5.1 Lollipop. Η λογική θέλει την Oppo να κυκλοφορεί στο μέλλον και το Marshmallow ή απλά να προσπεράσει το, παλιό πλέον, Lollipop και να εγκαταστήσει κατευθείαν την νεότερη έκδοση του Android στην νέα της ναυαρχίδα.

Oppo Find 9, Oppo Find 9: Διέρρευσε render με Skyline Breathing Light

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.