OPPO Find N: Παρουσιάστηκε με αναδιπλούμενη οθόνη 7.1 ιντσών

, OPPO Find N: Παρουσιάστηκε με αναδιπλούμενη οθόνη 7.1 ιντσών

Μετά από τις φήμες και τις διαρροές, ήρθε η στιγμή της πλήρους αποκάλυψης του νέου foldable της OPPO. Όπως ήταν προγραμματισμένο, το OPPO Find N κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 15 Δεκεμβρίου.

Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον για το OPPO Find N επικεντρώνεται στο ζήτημα της οθόνης, με την εξωτερική του νέου foldable να είναι στις 5.49 ίντσες, ενώ η εσωτερική στην πλήρη ανάπτυξή της φτάνει στις 7.1 ίντσες. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στο θέμα του hinge, έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό εκεί, όταν το πλαίσιο είναι κλειστό, ενώ το hinge επιτρέπει στο Oppo Find N να μένει ανοιχτό με την οθόνη είτε στις 50, είτε στις 120 μοίρες για να ικανοποιεί διάφορα σενάρια χρήσης.

, OPPO Find N: Παρουσιάστηκε με αναδιπλούμενη οθόνη 7.1 ιντσών

Ένα άλλο στοιχείο της οθόνης που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για τεχνολογία LTPO AMOLED, με τη συχνότητα ανανέωσης να μπορεί να φτάσει έως και τα 120 Hz, ενώ η ανάλυση είναι στα 1972×988 pixels. To εξωτερικό πάνελ είναι AMOLED, με συχνότητα ανανέωσης τα 60 Hz και ανάλυση 1792×1920 pixels.

, OPPO Find N: Παρουσιάστηκε με αναδιπλούμενη οθόνη 7.1 ιντσών

Στη θέση του επεξεργαστή έχουμε τον Qualcomm Snapdragon 888, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM LPDDR5, στα 12 GB, με εσωτερική μνήμη στα 512 GB. Τρεις κάμερες υπάρχουν στο πίσω μέρος και δύο selfie κάμερες στο εσωτερικό. Η τριάδα αποτελείται από μία κάμερα 50 Megapixel, μία ultra wide στα 16 Megapixel και έναν τηλεφακό στα 13 Megapixel. H μπαταρία είναι στα 4500 mAh, με δυνατότητα φόρτισης στα 33W.

Οι πωλήσεις ξεκινούν στην Κίνα από τις 23 Δεκεμβρίου, με το πιο απλό σε εξοπλισμό μοντέλο (8 GB RAM) να κοστίζει 1070 ευρώ, ενώ το πιο καλά εξοπλισμένο θα έχει τιμή 1240 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

καλη τιμη για foldable

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.