Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad

Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad

Το Oppo Find N3 ανακοινώθηκε επίσημα και γίνεται το πρώτο book-style foldable της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

Η συσκευή διαθέτει εξωτερικό πάνελ AMOLED 2484×1116 px 6,31 ιντσών με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 10-120 Hz. Το πάνελ έχει σχεδόν συμβατική αναλογία διαστάσεων 20:9 και προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα έως και 2.800 nits.

Η εσωτερική οθόνη είναι ένα πάνελ 7,82 ιντσών 2440×2268 px με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz και την ίδια μέγιστη φωτεινότητα.

Το Oppo Find N3 φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 2 με 16 GB LPDDR5X RAM και 512 GB. Διαθέτει μια μπαταρία 4.805 mAh με υποστήριξη φόρτισης 67W SuperVOOC, με την Oppo να υποστηρίζει ότι φτάνει στο 100% σε μόλις 42 λεπτά.

Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad

Το σύστημα της κάμερας έχει την υπογραφή της Hasselblad και είναι εντυπωσιακό για την κατηγορία του. Υπάρχουν δύο κάμερες selfie, μια 20MP στο εσωτερικό και μια 32MP στην εξωτερική οθόνη. Στο πίσω μέρος, έχουμε τον νέο αισθητήρα “pixel stacked” 48MP LYTIA-T808 της Sony, μια μονάδα 1/1,43″ με τεχνολογία τρανζίστορ διπλής στρώσης. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια επανασχεδιασμένη αρχιτεκτονική pixel που υπόσχεται καλύτερη ευαισθησία στο φως και άρα καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας 48MP 1/2″ πίσω από έναν ultrawide φακό 14mm f/2.2 με αυτόματη εστίαση. Στη συνέχεια, έχουμε μια κάμερα ζουμ είναι έναν αισθητήρα 64MP 1/2″ με σταθεροποιημένο φακό περισκοπίου 3x70mm f/2.6 που επιτρέπει υβριδικό ζουμ έως 6x ή 145mm.

Το Oppo Find N3 μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία παράθυρα στην οθόνη, τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια προβολή, με την Oppo να την αποκαλεί εικονική οθόνη 15 ιντσών. Ορισμένες εφαρμογές υποστηρίζουν προβολή split-screen εντός εφαρμογής, όπως η επεξεργασία δύο εγγράφων δίπλα-δίπλα στο Microsoft 365 ή προβολή δύο φωτογραφιών δίπλα δίπλα στη Συλλογή. Σύμφωνα με την Oppo, το 95% των mainstream εφαρμογών υποστηρίζει την εκτεταμένη οθόνη και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του ενεργού παραθύρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad Oppo Find N3, Oppo Find N3: Επίσημο με SD 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad

Το foldable διατίθεται σε τέσσερα χρώματα και δύο φινιρίσματα. Η μαύρη και κόκκινη επιλογή έχουν ένα vegan δέρμα στο πίσω μέρος, ενώ η πράσινη και χρυσή διαθέτουν ματ γυαλί. Είναι ενδιαφέρον ότι το μοντέλο Champagne Gold έχει ένα ασορτί χρωματικά camera island.

Το Oppo Find N3 θα πωλείται σε συνδυασμό 16/512 GB για 2.399 SGD (1.650 €). Οι προπαραγγελίες ξεκινούν αύριο, Παρασκευή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.