Oppo Find N3, OnePlus Open: Αποκαλύφθηκαν τα χρώματα και τα specs της οθόνης

OnePlus Open, Oppo Find N3, OnePlus Open: Αποκαλύφθηκαν τα χρώματα και τα specs της οθόνης

Οι φήμες θέλουν τα επερχόμενα Oppo Find N3 και OnePlus Open να φέρνουν το ίδιο hardware σε διαφορετικές αγορές. Το Find N3 θα είναι αποκλειστικό για την Κίνα ενώ το OnePlus Open θα είναι ένα foldable για την παγκόσμια αγορά. Οι προδιαγραφές της οθόνης, όμως, θα είναι ίδιες και για τις δύο συσκευές.

Ο tipster Digital Chat Station αποκάλυψε τι θα πρέπει να περιμένουμε. Όπως είπε, το Oppo Find N 3 θα έχει πιο ευκρινείς οθόνες από το Galaxy Z Fold 5. Η εσωτερική οθόνη φέρεται να είναι ένα πάνελ 7,82 ιντσών 2268×2440 px, ενώ η εξωτερική μια μονάδα 6,31 ιντσών 2484×1116 px με παραδοσιακή όψη 20:9. Αυτό σημαίνει ότι η εσωτερική οθόνη θα έχει πυκνότητα 426ppi, ενώ η εξωτερική 431ppi.

Συγκριτικά, η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 5 είναι ένα πάνελ 7,6 ιντσών 1812×2176 px με περίπου 373 ppi, ενώ η εξωτερική είναι ένα πάνελ 6,2 ιντσών 904×2316 px 23,1:9 με περίπου 401 ppi. Θεωρητικά, λοιπόν, το Oppo Find Ν3(και το OnePlus Open) έχει μεγαλύτερες και πιο ευκρινείς οθόνες μέσα και έξω.

O Digital Chat Station συνεχίζει λέγοντας ότι θα υπάρξει μια έκδοση με 16 GB LPDDR5X RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0, αλλά και ότι εξετάζεται μια έκδοση με 24 GB RAM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.