Oppo Find X2: Έρχεται σε League of Legends έκδοση

League of Legends, Oppo Find X2: Έρχεται σε League of Legends έκδοση

Το φετινό flagship Oppo Find X2 θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτική έκδοση League of Legends, με την ανακοίνωση να έρχεται τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με διαρροή από της ιστοσελίδα Weibo, μάθαμε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου. Μαζί, έχουμε και τα renders της νέας έκδοσης, καθώς και το επίσημο poster.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το Oppo Find X2 θα έρθει με το λογότυπο του Worlds 2020 στο πίσω μέρος. Αν δε γνωρίζεται, αυτό είναι το marketing όνομα του φετινού Season World Championship του League of Legends. Χρωματικά, η νέα έκδοση συνδυάζει το μπλε-πράσινο στο πίσω μέρος του, με χρυσές λεπτομέρειες, καθώς και χρυσό πάνω και κάτω μέρος.

League of Legends, Oppo Find X2: Έρχεται σε League of Legends έκδοση

Οι κάτοχοι θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό θέμα League of Legends, με την εν λόγω έκδοση να προσφέρει 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δε θα υπάρχει κάποια αλλαγή. Το Oppo Find X2 έρχεται με οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών στα 120Hz, με οπή για τη selfie κάμερα των 32MP. Στο εσωτερικό του βλέπουμε τον Snapdragon 865, 4.200mAh μπαταρία, ενώ το τριπλό σύστημα κάμερας έρχεται με κύριο αισθητήρα 48MP.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.