Oppo Find X6 Pro: Κι άλλος tipster επιβεβαιώνει αισθητήρα κάμερας 1″

Oppo Find X6 Pro, Oppo Find X6 Pro: Κι άλλος tipster επιβεβαιώνει αισθητήρα κάμερας 1″

Τον περασμένο μήνα, ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station ισχυρίστηκε ότι το Oppo Find X6 Pro θα συνοδεύεται από αισθητήρα κάμερας 1″. Αυτές οι πληροφορίες  επιβεβαιώνονται τώρα από τον εξίσου αξιόπιστο Ice universe, o οποίος είπε ότι η ανώτερη έκδοση του Find X6 θα χρησιμοποιήσει αισθητήρα Sony IMX989 1″.

O Ice universe δεν αποκάλυψε κάτι για τις άλλες κάμερες του smartphone, αλλά ο DCS υποστηρίζει ότι το Find X6 Pro θα διαθέτει τρεις κάμερες 50MP στο πίσω μέρος του – κύρια, ultrawide και τηλεφακό.

Από την άλλη, το vanilla Find X6 θα διατηρήσει την κύρια κάμερα και την ultrawide κάμερα 50MP, αλλά θα αντικαταστήσει την κάμερα τηλεφακού των 50MP με μια μονάδα 32MP.

Το Oppo Find X6 Pro δεν θα είναι – βεβαίως – το πρώτο smartphone που διαθέτει αισθητήρα κάμερας 1″. Υπάρχουν κι άλλα, με το Xiaomi 12S Ultra να είναι το πιο πρόσφατο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.