Oppo Find X8: Αποκαλύφθηκαν τα specs της οθόνης και το chipset

Oppo Find X8, Oppo Find X8: Αποκαλύφθηκαν τα specs της οθόνης και το chipset

Η Oppo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία τηλέφωνα Find X8, τα Find X8, Find X8 Pro και Find X8 Ultra, όπως αποκαλύπτει ο leaker από την Κίνα Digital Chat Station.

Η πηγή μοιράστηκε στο Weibo ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών οθόνης και των chipset στα οποία θα τρέχει η σειρά Find X8.

Τα τηλέφωνα Find X8 θα χρησιμοποιούν και πάλι δύο chipset, το Dimensity 9400 και το Snapdragon 8 Gen 4. Λογικά, το απλό θα πάρει το τσιπ Mediatek και το Ultra το Qualcomm, ενώ μένει να δούμε τι θα χρησιμοποιήσει το Pro.

Όσον αφορά στις οθόνες, τα Find X8 και Find X8 Pro θα έχουν πάνελ 1260p. Στο απλό μοντέλο θα είναι επίπεδο και στο Pro καμπυλωτό στα πλαϊνά. Το Find X8 Ultra θα διαθέτει οθόνη πάνελ QHD. Όλες οι οθόνες θα είναι 8T LTPO OLED της BOE με τη φωτεινότητα «σημαντικά βελτιωμένη».

Η Oppo παραδοσιακά λανσάρει τις ναυαρχίδες Find X το πρώτο τρίμηνο του έτους, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε τηλέφωνα Find X8 μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8: Νέες hands-on εικόνες αποκαλύπτουν το δικό του “Dynamic Island”

Το Oppo Find X8 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο αλλά μέχρι τότε μπορούμε να το απολαύσουμε σε hands-on εικόνες.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Παρουσιάστηκε το τριπλά αναδιπλούμενο concept της Oppo

Μετά την είδηση ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone τον επόμενο μήνα, η Oppo παίρνει σειρά.

Smartphones Honor Huawei OPPO

Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, που απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Smartphones featured OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ταχύτητα φόρτισης

Ο αξιόπιστος leaker του Weibo Digital Chat Station είπε ότι το Oppo Find X8 Ultra θα φοράει μια μπαταρία χωρητικότητας 6.100-6.200 mAh.