Oppo Find X8: Τρέχει το Geekbench με Dimensity 9400

Oppo Find X8, Oppo Find X8: Τρέχει το Geekbench με Dimensity 9400

Το Oppo Find X8 πέρασε από το Geekbench και επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με το επερχόμενο chipset MediaTek Dimensity 9400.

Η δοκιμαστική εκτέλεση δείχνει το Find X8 (OPPO PKB110) να λειτουργεί με ένα μη αναγνωρισμένο chipset που χρησιμοποιεί τον ίδιο αριθμό μοντέλου MT6991, το οποίο προηγούμενες διαρροές υποδηλώνουν ότι είναι το Dimensity 9400.

Oppo Find X8, Oppo Find X8: Τρέχει το Geekbench με Dimensity 9400

Το τσιπ διαθέτει μια πολύ μεγάλη δομή πυρήνα όπως ο προκάτοχός του με πυρήνα απόδοσης 1x Cortex-X5 χρονισμένο στα 3,4 GHz, 3 πυρήνες Cortex-X4 @ 3,3 Ghz και 4 πυρήνες Cortex-A720 @ 2,4 GHz. Συνδυάζεται με 16 GB RAM και πετυχαίνει 2.876 βαθμολογία single-core και 8.987 multi-core.

Oppo Find X8, Oppo Find X8: Τρέχει το Geekbench με Dimensity 9400

Το Dimensity 9400 αναμένεται να κατασκευαστεί στον κόμβο N3E 3nm δεύτερης γενιάς της TSMC. Θα πρέπει να είναι 35% πιο αποτελεσματικό από τον προκάτοχό του, ενώ θα προσφέρει 40% καλύτερη απόδοση από το απερχόμενο Dimensity 9300. Η MediaTek αναμένεται να ανακοινώσει το Dimensity 9400 στις αρχές Οκτωβρίου με τα Oppo Find X8 και Find X8 Pro να είναι μερικές από τις πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με το νέο chipset.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8: Νέες hands-on εικόνες αποκαλύπτουν το δικό του “Dynamic Island”

Το Oppo Find X8 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο αλλά μέχρι τότε μπορούμε να το απολαύσουμε σε hands-on εικόνες.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Παρουσιάστηκε το τριπλά αναδιπλούμενο concept της Oppo

Μετά την είδηση ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone τον επόμενο μήνα, η Oppo παίρνει σειρά.

Smartphones Honor Huawei OPPO

Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, που απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Smartphones featured OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ταχύτητα φόρτισης

Ο αξιόπιστος leaker του Weibo Digital Chat Station είπε ότι το Oppo Find X8 Ultra θα φοράει μια μπαταρία χωρητικότητας 6.100-6.200 mAh.