Oppo Find X8 Ultra: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ταχύτητα φόρτισης

Oppo Find X8 Ultra, Oppo Find X8 Ultra: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ταχύτητα φόρτισης

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αξιόπιστος leaker του Weibo Digital Chat Station είπε ότι το Oppo Find X8 Ultra θα φοράει μια μπαταρία χωρητικότητας 6.100-6.200 mAh.

Τώρα, σε νέα του ανάρτηση που πιθανώς αναφέρεται στο Find X8 Ultra, ο DCS ισχυρίστηκε ότι το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από μπαταρία 6.000 mAh.

Αυτό είναι 1.000 mAh περισσότερο από το Find X7 Ultra . Ωστόσο, οι ταχύτητες ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης παραμένουν ίδιες στα 100W και 50W, αντίστοιχα.

Ο διευθυντής προϊόντων της Oppo για τη σειρά Find, Zhou Yibao, είπε ότι το Find X8 Ultra θα φοράει μια μπαταρία με μια νέα κυψέλη χωρητικότητας 6.000 mAh, αλλά δεν ανέφερε την ταχύτητα φόρτισης.

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη 6,8″ 8T LTPO ανάλυσης 3.168×1.440p και τέσσερις κάμερες 50MP στο πίσω μέρος, δύο από τις οποίες θα είναι μονάδες telephoto περισκοπίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.