Oppo Find X8 Ultra: Φήμες για τέσσερις κάμερες 50 MP χωρίς IMX858

Oppo Find X8 Ultra, Oppo Find X8 Ultra: Φήμες για τέσσερις κάμερες 50 MP χωρίς IMX858

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα αποκαλύπτουν τι είδους σύστημα κάμερας θα έχει το Oppo Find X8 Ultra.

Η πληροφορία προέρχεται από τον δημοφιλή tipster Digital Chat Station, ο οποίος, σε μια ανάρτηση στο Weibo, ισχυρίστηκε ότι το Oppo Find X8 Ultra θα διαθέτει τέσσερις κάμερες 50MP όπως το Find X7 Ultra, δύο από τις οποίες θα είναι τηλεφακός με περισκόπιο.

Αν και δεν ανέφερε ποιους αισθητήρες θα χρησιμοποιήσει η Oppo για το Find X8 Ultra, είπε ότι το smartphone θα παραλείψει το Sony IMX858 που χρησιμοποιείται στη μονάδα τηλεφακού περισκοπίου 50MP του Find X7 Ultra με οπτικό ζουμ 6x.

Παράλληλα, ο tipster ισχυρίστηκε ότι το Oppo Find X8 Ultra αναμένεται να ξεπεράσει τις δυνατότητες του τηλεφακού περισκοπίου 200MP, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει την τηλεφακό περισκοπίου 200MP του vivo X100 Ultra όσον αφορά το ζουμ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo: Συνεργάζεται με Google και Microsoft για να φέρει πάνω από 100 δυνατότητες AI στα τηλέφωνά της έως το τέλος του 2024

Η Oppo έχει δεσμευτεί να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη σε όλες τις σειρές smartphone της και στοχεύει να έχει 50 εκατ. χρήστες παγκοσμίως μέχρι το τέλος του έτους.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno12 Pro: Στην ΤΕΝΑΑ το εξαιρετικά λεπτό smartphone με την μπαταρία 5.000mAh

To Oppo Reno12 Pro έχει πιστοποιηθεί στην TENAA αποκαλύπτοντας ένα πλήρες σύνολο προδιαγραφών.