Oppo K7x: Επίσημα με Dimensity 720, οθόνη 90Hz και τιμή 190 ευρώ

Oppo, Oppo K7x: Επίσημα με Dimensity 720, οθόνη 90Hz και τιμή 190 ευρώ

Η Oppo ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της, mid-range πρόταση με Dimensity 720 SoC, 90Hz οθόνη και τιμή 190 ευρώ, με την ονομασία K7x. Η νέα πρόταση του κινέζου κατασκευαστή προσφέρει οθόνη 6,5 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση FHD+, ενώ πέραν του ρυθμού ανανέωσης η οθόνη προσφέρει ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 180Hz.

Στην οθόνη υπάρχει μία μικρή οπή για τη selfie κάμερα των 16MP, ενώ και τα bezel του είναι αρκετά μικρά, αλλά με αρκετά μεγάλο chin. Στο εσωτερικό του Oppo K7x βλέπουμε το Dimensity 720 SoC της MediaTek, που σημαίνει ότι η συσκευή προσφέρει σύνδεση σε δίκτυα 5G. Μαζί, βλέπουμε 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 30W.

Oppo, Oppo K7x: Επίσημα με Dimensity 720, οθόνη 90Hz και τιμή 190 ευρώ

Στο πίσω μέρος του Oppo K7x υπάρχει το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide αισθητήρα, 2MP για λήψεις macro και έναν αισθητήρα βάθους στα 2MP. Το fingerprint scanner βρίσκεται στα πλαϊνά, ενσωματωμένο στο power button, ενώ υπάρχει και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. To Oppo K7x θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 11 Νοεμβρίου σε δύο χρώματα, μπλε και μαύρο, με τιμή περίπου 190 ευρώ.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.