OPPO K9 Pro: Επίσημα με Dimensity 1200 SoC και οθόνη 120 Hz

, OPPO K9 Pro: Επίσημα με Dimensity 1200 SoC και οθόνη 120 Hz

To OPPO K9 Pro κάνει την επίσημη εμφάνισή του, μετά από τη σχετική φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, η οποία, μάλιστα επιβεβαιώνεται. Εδώ που τα λέμε, η OPPO δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να κρατήσει… μυστικά όσον αφορά στο νέο της μοντέλο.

Βλέποντας αναλυτικότερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OPPO K9 Pro, έχουμε ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 6.43 ιντσών, τεχνολογίας OLED, με ανάλυσης Full HD+ και συχνότητα ανανέωσης τα 120 Hz. H φωτεινότητα της οθόνης ξεκινά από τα 430 και φτάνει μέχρι και τα 800 nits.

, OPPO K9 Pro: Επίσημα με Dimensity 1200 SoC και οθόνη 120 Hz

Στη θέση του επεξεργαστή συναντάμε τον MediaTek Dimensity 1200, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM είτε 8, είτε 12 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε στα 128, είτε στα 256 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 4500 mAh, με την ταχεία φόρτιση να είναι στα 60W. Ειδική μέριμνα έχει δοθεί στο θέμα της ψύξης, με την OPPO να μιλά με υπερηφάνεια για το σύστημα που χρησιμοποιεί εδώ.

, OPPO K9 Pro: Επίσημα με Dimensity 1200 SoC και οθόνη 120 Hz

Τέλος, αναφορικά με τις κάμερες του OPPO K9 Pro, έχουμε μία κύρια κάμερα 64 Megapixel στο πίσω μέρος, μαζί με μία ultra wide στα 8 Megapixel και μία macro στα 2 Megapixel. Η μπροστινή, punch hole camera είναι στα 16 Megapixel. Το λειτουργικό του σύστημα είναι Android 11 με ColorOS 11.3.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.