Oppo N1, Συνεχίζουν οι διαρροές

Νέα φωτογραφία του Oppo N1 μαζί με ένα αξεσουάρ έκαναν την εμφάνιση τους. Συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον η Oppo με τη νέα της ναυαρχίδα και τις τελευταίες διαρροές. Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε μία φωτογραφία που δείχνει το Oppo N1 με το UI της κάμερας, ενώ σήμερα σειρά έχουν δύο νέες φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος της συσκευής.

Στην πρώτη φωτογραφία, όπως και στις προηγούμενες, βλέπουμε τα μικρά όρια μεταξύ οθόνης και του σασί του κινητού. Το πάχος της συσκευής φαίνεται να είναι μικρό, κάτω από 10 χιλιοστά.

Oppo N1, Oppo N1, Συνεχίζουν οι διαρροές

Ενώ στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τη πλάτη, της νέας ναυαρχίδας της Oppo, και το περιμετρικο ντύσιμο της συσκευής, με κάτι που θα μπορούσε να είναι μεταλλικό.

Oppo N1, Oppo N1, Συνεχίζουν οι διαρροές

Εκτός από το N1, ένα αξεσουάρ που ανήκει στο κινητό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκανε την εμφάνιση του. Θα μαντέβαμε πως ίσως είναι κάποιο εξάρτημα για τη κάμερα του κινητού, που φημολογείται πως χρησιμοποιεί την ίδια λογική με τις νέες κάμερες της Sony. Εσείς τι λέτε να είναι;

Oppo N1, Oppo N1, Συνεχίζουν οι διαρροές

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Σα σουβέρ για ποτήρια μοιάζει :p

johnytech

Ο ασυρματος φορτιστης – nfc dock ειναι …

giorgio

Μαντεύω. Με Υ! :-Ρ

manolis

συμφωνώ με τον Johnytech

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.