OPPO N3, Νέο μοντέλο smartphone με περιστρεφόμενη κάμερα

Τα παιδιά από το GSMArena φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου OPPO N3 με περιστρεφόμενη κάμερα. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone της OPPO μετά το μοντέλο N1 και ο σχεδιασμός του δείχνει τόσο ιδιαίτερος όσο και ανορθόδοξος.

Λογικά η περιστρεφόμενη κάμερα του OPPO N3 – ακόμα δεν γνωρίζουμε τα Megapixel και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτή – θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κεντρική κάμερα αλλά και ως “μπροστινή” για φωτογραφίες selfie.

Από αυτές τις δυο πρώτες φωτογραφίες μαθαίνουμε ότι η κάμερα θα έχει διπλό LED flash και γενικά το σώμα του κινητού φαίνεται να είναι αρκετά λεπτό.

OPPO N3 leaked images, OPPO N3, Νέο μοντέλο smartphone με περιστρεφόμενη κάμερα

OPPO N3 leaked images, OPPO N3, Νέο μοντέλο smartphone με περιστρεφόμενη κάμερα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

Τι μου θυμησε τωρα!!!!!ειχα καποτε πριν 10-11 χρονια ενα samsung v200 με περιστρεφομενη καμερα..!!!!!

Βασίλης

Αυτά είναι καινοτομίας όχι όπως Η μηλοεταιρία που βγάζει πάντα τα ίδια και τα ίδια και αν το έβγαζε αυτά η μήλο εταιρεία πιστεύω ότι όλοι τώρα θα το συζητούσαμε

lalakis

αν αυτό είναι καινοτομία εγώ είμαι ο άγιος βασίλης…
https://pocketnow.com/wp-content/uploads/2012/08/barrel-camera-superstars.jpg

Costas

Χριστέ και παναγία τι είναι τούτο?

azriel84

Είναι καινοτομία αυτή η αντιαισθητική γκουμούτσα που θα ενοχλεί και στην τσέπη; Τι το κακό έχουν δηλαδή οι δύο κάμερες όπως τώρα στα κινητά, ειδικά όταν σε κάποια είναι και αρκετά Mpixel για ωραίες selfie (θα έλεγα και τίποτα βαρύ τώρα για τις selfie αλλά τεσπα…)

Giorgos13

Ευχαριστω δεν θα παρω. Tragic

Λαμπρος

Εχει πολυ μικρα bezel και εν ειδα καλα αυτα τα στογκιλα ειναι ηχειακια ?

Nickolas

Έτσι όπως το φαντάζομαι, αν το κινητό δεν είχε αυτό το πράγμα από πάνω θα ήταν πολύ όμορφο.
Τώρα έτσι όπως είναι δε θα το επέλεγα με τίποτα, ακόμη και καλύτερη κάμερα από φωτογραφική μηχανή να είχε.

Ανέστης

Κανονικά ωρε παιδιά έτσι θα έπρεπε να είναι τα κινητά!
Με μια μόνο πολύ καλή κάμερα αντί για μια πολύ καλή και μια καλή γίνεται και εξοικονόμηση χώρου, και εξοικονόμηση hardware αλλά και ενέργειας!
Οκ έβγαλε η Sony το C3 με φλας αλλά μια κανονική κάμερα και με dual tone flash θα ήταν κάτι δεόντως επιθυμητό και πρακτικό

mixalis vassilopoulos

https://www.mobilitysite.com/blogimages/n90.gif
…..μετα απ αυτο δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερη καινοτομια σχεδιαστικα για καμερα

Sot11

Ο Χριστός! Οι σχεδιαστές της samsung αφού τερατούργησαν στην samsung πέρασαν μια βόλτα απ την apple και τώρα πήγαν στην oppo!! Που θα φτάσει αυτη η ασχήμια;;

Χρήστος

@Sot11 Λιώνω… Χαχαχα.

Steve

Έλεος πια με αυτές τις selfies

Alien

Για τους χαζούληδες, που λένε γιατί δε βάζει 2 κάμερες κλπ, ας μάθουν πρώτα ότι αρκετοί χρήστες επιθυμούν να μην έχει μπροστινή κάμερα το smartphone, γιατί εύκολα μπορεί να στην ”ανοίξει” ένας σχετικός με το αντικείμενο… Επομένως, το γυρνά η κάμερα πίσω είναι το ιδανικό. Όσοι δεν κατάλαβαν, απλά ας αρχίσουν να ψάχνονται λίγο παραπάνω…

nikos

Χεστ#κ@με για τις selfies! Αυτό που θέλουμε στην μπροστινή κάμερα είναι όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα video(1080p είναι perfect για τώρα,ίσως και 2k θα ήταν καλύτερα) και ένα flash ώστε να φωτίζει όταν δεν είμαστε σε φωτινό χώρο και θέλουμε να μιλήσουμε με βιντεοκλήσεις! (Όπως υπάρχουν και στα laptops…) Άπλουστατο! Για αυτό είναι οι μπροστινές κάμερες,γiα βιντεοκλήσεις!Για φωτογραφίες υπάρχει πάντα η πίσω με μπόλικα mpxls ώστε να βλέπουμε καθαρή την εικόνα και όταν ζουμάρουμε,τόσο απλά!

Ηλιας

Οταν λεμε καινοτομια για το συγκεκριμενο κινητο εννοουμε οτι για smartphones και οχι κινητα πριν 5-10 χρονια ειναι καινοτομια! Επισης ειδα κανεις σας δε το εγραψε :p τοσο αχρηστο σας φαινεται σε ολους οτι με το συγκεκριμενο κινητο μπορεις να βγαζεις φωτογραφιες-βιντεο μπροστα?? δηλαδη απλα να την εχεις στη μεσα απο selfie-κανονικη καμερα και κρατωντας το κινητο στα ποδια σου να βγαζεις κατι απεναντι σου?? εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο παντως, μπραβο στην oppo που βγαζει κατι διαφορετικο σε smartphone, καινοτομει! δεν αλλαζει το μεγεθος της οθονης μονο σε καθε καινουργιο μοντελο οπως καποιοι καποιοι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.