OPPO R15 & R15 Dream Mirror Edition: Επίσημα με notch και διπλή κάμερα

OPPO R15 χαρακτηριστικά τιμή, OPPO R15 & R15 Dream Mirror Edition: Επίσημα με notch και διπλή κάμερα

Επίσημα ανακοινώθηκαν τα OPPO R15 και OPPO R15 Dream Mirror Edition. Η εταιρεία είχε ήδη κυκλοφορήσει teasers και official renders των συσκευών, όμως παρόλο που αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου, δεν είχε κυκλοφορήσει.

Εν τέλει, η συσκευή ανακοινώθηκε και επιβεβαιώνει όσα γνωρίζαμε. Όσον αφορά στην κατασκευή, το OPPO R15 είναι από μέταλλο και γυαλί, ενώ το OPPO R15 Dream Mirror Edition έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με μέταλλο και γυαλί και μία κεραμική.

Οι δύο συσκευές έρχονται με notch, διπλή κάμερα στην πλάτη καθώς και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην πλάτη. Τα δύο smartphones έχουν στρογγυλεμένες άκρες.

Η OLED οθόνη τους έχει μέγεθος 6.28 ίντσες και ανάλυση fullHD+ (2280 x 1080). Το OPPO R15 ενσωματώνει το Helio P60 και το R15 Dream Mirror Edition το Snapdragon 660. Και οι δύο συσκευές έρχονται με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB.

Το OPPO R15 έρχεται με κάμερα με δύο αισθητήρες στα 16MP (IMX519 ) και διάφραγμα f/1.7 και στα 5MP με διάφραγμα f/2.2. Το OPPO R15 ενσωματώνει τον έναν αισθητήρα του R15 των 16MP και έναν στα 20MP με διάφραγμα f/1.7. Η κάμερα selfie και των δύο smartphones είναι στα 20MP.

Η μπαταρία του OPPO R15 είναι μη αποσπώμενη κι έχει χωρητικότητα 3.450mAh και του Dream Mirror Edition έχει 3.400mAh. Τα δύο smartphones έρχονται με VOOC Flash Charging, Bluetooth 5.0 και θύρα Type-C. Διαθέτουν διπλή SIM. Για λειτουργικό φοράνε το Android 8.1 Oreo με το ColorOS 5.0.

Το OPPO R15 διατίθεται σε λευκό (Snow White), κόκκινο (Hot Red) και μωβ (Star Purple) με τιμή 2.999 Yuan (385 ευρώ). Το OPPO R15 Dream Mirror Edition διατίθεται σε κόκκινο, με τη γυάλινη έκδοση στα 3.299 Yuan (423 ευρώ) και την κεραμική 3.499 Yuan (449 ευρώ). Οι δύο συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα την 1η Απριλίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sergio

Ωπ!Καλώς το oneplus 6!

Alexakis

@Sergio δεν γίνετε να είναι το από την στιγμή που κυκλοφορεί πρώτο…

Alexakis

Edit
δεν γίνετε να είναι το One Plus 6 από την στιγμή που κυκλοφορεί πρώτο

Billy K.

Έχει γίνει λάθος το απολιθωμένο R15 φοράει τον Helio P60 και όχι τον P20.

Sergio

@Alexakis.Πιστευω να γνωρίζεις οτι η oneplus ανήκει στην Oppo.Επίσης τα τελευταία χρόνια πρωτοπαρουσιάζει η Oppo το κινητό της και σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολουθεί η oneplus με 95% ίδιο design…
Εννοείται οτι τα specs δεν θα είναι ίδια,πάντα βάζει ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί η oneplus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.