Θα είναι το OPPO R15 το κινέζικο iPhone X;

OPPO R15, Θα είναι το OPPO R15 το κινέζικο iPhone X;

Μια νέα διαρροή εμφάνισε το νέο «όπλο» της OPPO με κωδική ονομασία OPPO R15 προδίδοντας -προς μεγάλη μας έκπληξη- τον α λα iPhone X σχεδιασμό του.

Τα δύο μοντέλα θα έλεγε κανείς ότι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Το OPPO R15 -σύμφωνα πάντα με το leak- διατηρεί full screen σχεδιασμό με πολύ λεπτά bezels, ο οποίος συμπληρώνεται από το notch στο επάνω άκρο που περιλαμβάνει την selfie κάμερα, το ακουστικό και τους αισθητήρες της συσκευής.

Όπως ακριβώς και στη ναυαρχίδα της Apple δηλαδή.

OPPO R15, Θα είναι το OPPO R15 το κινέζικο iPhone X;

Όσον αφορά στο πίσω μέρος συσκευής οι dual φακοί βρίσκονται σε οριζόντια θέση εν αντιθέσει με το iPhone X που ναι μεν είναι τοποθετημένοι στο ίδιο σημείο αλλά το πλαίσιο τους έχει κάθετη διάταξη.

Πέρα όμως από αυτή τη λεπτομέρεια δεν μπορούμε να πούμε ότι το νέο OPPO θυμίζει σε οτιδήποτε το iPhone X στην πίσω όψη.

OPPO R15, Θα είναι το OPPO R15 το κινέζικο iPhone X;

Το νέο smartphone του Κινέζου κατασκευή «εθεάθη» σε τρεις χρωματικές επιλογές, μαύρο, ροζ και μωβ. Επίσης, ακούγεται ότι το OPPO R15 μπορεί να λανσαριστεί με το νέο Snapdragon 670 SoC της Qualcomm.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Καν’το οπως η Apple #59328101048219

giannis

Από κάτι τέτοια μπορεί κάποιος να συμπεράνει αν το Χ είχε επιτυχία ή όχι.

Makis

Μη γιατί το αντιγράφετε, αφού είναι χάλι…έχει αυτιά, είναι μάπα το λογισμικό, είναι έτσι, είναι γιουβέτσι…ε ρε κατάντια αυτοί οι κινέζοι…

giorgosgek

@giannis το αν εχει καλο design η ειναι καλο ενα τηλεφωνο δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει επιτυχια . Πουλησε τοσο οσο , για να εχει τζιρο η apple και να αυξησει τα κερδη , ειναι καλο τηλεφωνο με μοντερνο , design που ακολουθει τα υπολοιπα , θα μπορουσε να ειναι καλυτερο για apple , την τιμη τωρα, ανεβηκε χωρις λογο , εστω 300 ευρω κατω απ’οτι βγηκε θα ηταν μπαμ και θα πουλουσε αρκετα περισσοτερο. Οι κινεζοι αντιγραφουν οτι βγαινει, δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι καλο, αν αυριο η samsung αφαιρεσει την μπροστινη καμερα και εχει edge to edge oθονη , θα το κανουν , κατι με το οποιο αρκετοι δεν θα συμφωνησουν και θα κραξουν οτι αντιγραφουν εταιρειες.

giorgosgek

Κακος κλώνος!! Κακο κινητο μιμείται!!!

giannis

@giorgosgek κι όμως δεν είδαμε και πολλούς να αντιγράφουν την edge οθόνη, τουλάχιστον όχι όπως την υλοποίησε η samsung. Όπως επίσης δεν βλέπουμε και πολλά πενάκια τύπου s-pen να παίζουν σε κινέζικα. Αντιθέτως εδώ είναι μία καραμπινάτη αντιγραφή. Άρα οι κινέζοι δεν αντιγράφουν ΟΤΙ βγαίνει. Μπορεί εδώ να γράφουμε ότι θέλουμε αλλά οι εταιρείες ξέρουν τι αρέσει και τι όχι στο κοινό και η OPPO δεν είναι η πρώτη που αντιγράφει το notch….κάτι ξέρουν παραπάνω από εμάς.

Kos

Όλοι ασχολούνται με τα notch αλλά με τα bezelless που επανάφερε και καθιέρωσε η Xiaomi ούτε κουβέντα εκεί δεν υπάρχουν αντιγραφές. Παρεπιπτόντως το Aquos 2 σχεδιαστικά είναι αποτυχία.

Aris

giannis@
Το να αντιγράψει μια εταιρία το κινητό κάποιας άλλης σε εμφάνιση , δεν είναι επιστήμη. Το να αντιγράψει όμως το spen του note ή του ipad pro και να λειτουργεί, είναι επιστήμη. Και την τεχνολογία αυτή δεν την έχει η oppo και η κάθε oppo. Και ακόμα και αν την αναπτύξει θα πρέπει να πουλήσει πολύ πιο ακριβά. Οπότε….αντιγραφει ένα σχέδιο, και ότι κάτσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.