Oppo R7 Plus: Επίσημα νέα έκδοση με μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB

Επτά μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση των Oppo R7 και Oppo R7 Plus, σήμερα ανακοινώθηκε μια νέα έκδοση του R7 Plus. Πρόκειται για το R7 Plus high-end, το οποίο έρχεται με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB, ενώ η προηγούμενη έκδοση ήταν με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε διαφοροποιήσεις, ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080×1920 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615, Adreno 405 GPU, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel. H μπαταρία είναι στα 4100mAh, υποστηρίζει 4G LTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS και USB OTG. Τρέχει Android 5.1 με Color OS 2.1, έχει πάχος 7.75 χλστ. και ζυγίζει 192 γραμμάρια.

Η νέα high-end έκδοση του Oppo R7 Plus για την China Unicom έχει τιμή 465 δολάρια, ενώ η παγκόσμια έκδοση κοστίζει 515 δολάρια. Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από το website της Oppo και η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στον μήνα.

Δείτε επίσης: OPPO R7 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

oppo r7 plus 4gb ram, Oppo R7 Plus: Επίσημα νέα έκδοση με μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB

oppo r7 plus 4gb ram, Oppo R7 Plus: Επίσημα νέα έκδοση με μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB

oppo r7 plus 4gb ram, Oppo R7 Plus: Επίσημα νέα έκδοση με μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΖΕL…πολύ όμορφο και πολύ καλά χαρακτηριστικά.Θεωρώ όμως πως δεν θα έβλαπτε μια QHD οθόνη σε αυτό το μέγεθος,όταν μάλιστα έχεις και μια μπαταρία-εργοστάσιο.Γνώμη μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.