Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και 4GB RAM

H Oppo ανακοίνωσε επίσημα το νέο phablet Oppo R7s, το οποίο έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p και 2.5D. Φοράει οκταπύρηνο Snapdragon 615, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως και 128GB.

Η κάμερα του Oppo R7s είναι στα 13 Megapixel με Phase Detection Auto Focus που χρειάζεται 0.1 δευτερόλεπτο να εστιάσει, η μπροστά κάμερα είναι 8 Megapixel, το app της κάμερας ανοίγει 30% πιο γρήγορα σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Ενσωματώνει μπαταρία 3070mAh και VOOC rapid charger για να φορτίζει η μπαταρία στο 90% σε μόλις 50 λεπτά, ενώ 5 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να μιλήσεις έως και 2 ώρες.

Τρέχει Android 5.1 με ColorOS 2.1, έχει διαστάσεις 151.8×75.4×6.95χλστ. και ζυγίζει 155 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα σε Ασία και Αυστραλία, ενώ Ευρώπη και ΗΠΑ, θα έρθει Δεκέμβριο. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή.

Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5" και 4GB RAM, Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και 4GB RAM

Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5" και 4GB RAM, Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και 4GB RAM

Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5" και 4GB RAM, Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και 4GB RAM

Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5" και 4GB RAM, Oppo R7s: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και 4GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Man

Εντάξει… Τα λόγια περιττά… Ότι καλύτερο έχω δει φέτος!!!

Δημήτρης

οτι καλυτερο?τι αλλο θα ακουσω θεε μου!

JohnWave

Όμορφο αν και η φωτό της διαφήμισης είναι λίγο παραπλανητική ως προς το πάχος ( δείτε φωτό του ascend p6 των 6.2mm και θα καταλάβετε τι εννοώ). Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά παίζουν σε midrange κατηγορία με εξαίρεση τη ram. Θετικό το γρήγορο auto focus και η μεγάλη μπαταρία.Για να πουλήσει ( όχι στην Ελλάδα) , νομίζω πως πρέπει να του θέσουν μια αρχική τιμή στα 500€. Προσωπικά θα το θεωρούσα έξυπνη αγορά στα 350€.

Man

@Δημητρης, για πιο λόγο η δυσαρέσκεια;

nikos

@man υποθετω για τον snapdragon 615 την adreno 405 και ισως την fhd

Bloodmaster

Καλο αλλα θα μπορουσαν να βαλουν κατι καλύτερο από τον 615 μιας και εχει 4Gb ram.

Man

@nikos, Ικανοποιητικος για τις απαιτήσεις μου ο 615 🙂

Ιωάννης jb

Εχετε καταλάβει κάποιοι οτι με snap 615, fhd, και ολα τα υπόλοιπα που προσφέρει το συγκεκριμένο πακέτο, κάποιοι μπορεί να νιώθουν υπερπλήρεις??
Εχετε καταλάβει οτι σε ένα τεράστιο ποσοστό καταναλωτών, αυτό που μετράει κατα κύριο λόγο στην αγορά νέου smart είναι το design??

Εγω θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Man…. και ρωτάω, γιατί σε ένα μεγάλο αριθμο καταναλωτών αυτό το κινητό να μην φαντάζει ως το κορυφαίο για φέτος??
Τη στιγμή που το design τα σπάει!!!!!!
Τη στιγμή που η κάμερα δείχνει τρομερή!!!!!
Τη στιγμή που εχει απιστευτη μπαταρία (και δε μιλάω μόνο για διάρκεια)!!!!!!

Εντάξει cpu-gpu είναι μέτρια αλλά τι να λεεί αυτό??
και το edge+ που πολυς κόσμος το θεωρεί κορυφαίο για φέτος, υστερεί σε micro sd, η κάμερα του προεξέχει, μπαταρία!! και πολλά ακόμη.. αλλά κάποιοι το θεωρούν κορυφαίο τι να κάνουμε δλδ?? να τους απαγορεύουμε να το θεωρούν κορυφαίο??
Για μένα πχ κορυφαίο για φέτος μακράν το z5 premium αλλά κάποιοι (εντάξει τώρα δε μιλάω για tiamat και leog4 που είναι γνωστοί τρολς) δε ασπάζονται την άποψή μου

Man

@Ιωάννης jb, με καλυψες απόλυτα φιλε. Αλλά βλέπεις, κάποιοι πέφτουν στις παγίδες των μεγάλο-εταιριών και του γνωστού μάρκετινγκ και νομίζουν ότι είναι πολύ μπροστά…Επίσης, τι παραπάνω να θέλει κανείς από FHD? Η QHD είναι μένει μόνο στα χαρτιά. Δικαίωμα σας βέβαια να σπαταλατε τα λεφτα σας οπουδήποτε και ο μόνος λόγος να είναι η ποζεριά στην καφετέρια, την στιγμή που εμείς με τον 615 και την FHD θα κάνουμε τη δουλειά μας, με κινητό σχεδόν ισάξιο του δικού σας και φυσικά λιγότερο από την μισή τιμή (του μήλου σας προφανώς.) 🙂

Ιωάννης jb

Man… και η πλάκα είναι οτι ο snap615 είναι στα επίπεδα του 800, που μπορεί να είναι λιγάκι παλιός αλλά παραμένει κορυφαίο chipset!!!!
Υπάρχουν μάλιστα τομείς που ο 615 υπερτερεί του 800-801…!!!!!
Αρα καταλαβαίνει κανείς οτι μιλάμε για πολύ δυνατό chipset που είναι 8πηρυνο και έχει γενικά εξαιρετική απόδοση!!!! Νομίζω πως ακόμα και τον απαιτητικό χρήστη κατα μεγάλο βαθμό τον καλύπτει!!!! Σε συνδυασμό με τα 4 γιγα ραμ και την 32αρα επεκτάσιμη μνήμη δημιουργούν ενα αρκετά καλό και πανέμορφο smart….

Man

@Ιωάννης jb, ακριβώς. Και φυσικά είναι καλύτερος από τον 810 !

NLS

Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Αλλά ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του. – Design υποκειμενικό. Εμένα δεν με ενθουσιάζει χωρίς να είναι άσχημο. – Όταν μπροστά μπαίνει το design, αναγκαστικά μέσα μπαίνει και το όνομα (αφού το όνομα είναι fashion statement χρόνια τώρα στην αγορά). Άρα περιμένεις να δεις γνωστό ή αντικειμενικά δυνατό. Μια Apple, μια Samsung, μια Sony, μια LG, μια Huawei (που είναι γίγαντας, άλλο στην Ελλάδα που δεν την ξέραμε). Πάμε στα specs αμιγώς… – Ανάλυση, οκ γνωστή η συζήτηση ας μην την ανοίξω και εγώ. – Gorilla Glass 3 αντί 4. – Περίεργο “spin off” του Android για OS. – CPU. Οκταπύρηνος μεν, αλλά ΚΑΙ οι 8 πυρήνες είναι A53 (οι αργοί δηλαδή). Οι μισοί στα 1.7 (εκεί που οι μεγάλοι έχουν τους “αργούς”) και οι άλλοι στα 1.0GHz (εκεί που έχουμε χρόνια να δούμε επεξεργαστές mid-range και πάνω). – GPU, αργό. Αργό όμως. Η ταχύτητα του από όσο μαθαίνω είναι εφάμιλλη του Adreno 320 που είχε ο S4 Pro (το θυμάστε αυτό το SoC;…). – LPDDR3 single-channel 32-bit (αν και 64 bit CPU). – Η κάμερα είναι μια αγνώστου πατρός (πιθανά επώνυμη, αλλά δεν ξέρουμε) με αγνώστου πατρός οπτικά (δεν ξέρω σε κάνα συγκριτικό… Συνέχεια »

Sotiris

Ο NLS δείχνει με όμορφο τρόπο πως διαβάζονται τα specs.

Ο Ιωάννης Jb από την άλλη για μια ακόμα φορά κάνει fail σε σχόλιο του. Μια φορά να γράψει κάτι σωστό και θα ψήσουμε αρνιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.