Oppo R9s: Έρχεται 16 Οκτωβρίου με δύο κάμερες 16 Megapixel ;

Η κυκλοφορία στο κοντινό μέλλον του Oppo R9s δεν είναι μυστική, αφού εκτός από τα leaks, η συσκευή «παίζει» και σε ένα διαφημιστικό στην Κίνα. Το επόμενο λογικό βήμα είναι η παρουσίασή του, με την Oppo να στέλνει προσκλήσεις για το Launch event , το οποίο θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Το Oppo R9s θα είναι εξοπλισμένο με το Qualcomm Snapdragon 625 chipset, 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και 3010 mAh μπαταρία (μεγαλύτερη σε σχέση με το Oppo R9 που είχε 2580 mAh), με VOOC fast charging τεχνολογία.

Επιπλέον, το Oppo R9s θα έχει ένα πολλά υποσχόμενο camera setup, που θα αποτελείται από δύο 16 Megapixel, f/1.7 κάμερες, μία στο μπροστά και μία στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με προηγούμενα leaks η πίσω κάμερα θα είναι επιβεβαιωμένη, οπότε αναμένουμε το ίδιο για την μπροστά. Το Oppo R9s θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones που θα έχουν τον νέο ΙΜΧ398 camera sensor της Sony. Παρόλο που λεπτομέρειες για αυτόν δεν υπάρχουν, είναι πάντα καλά νέα μια συσκευή να φέρνει έναν upgraded αισθητήρα, ειδικά αν καταφέρουν να τον εκμεταλλευθούν πλήρως.

Τέλος, το OPPO R9s Plus δεν αναφέρεται αποκλειστικά στην πρόσκληση. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα, είτε ότι το R9s και R9s Plus θα ανακοινωθούν σε διαφορετικό χρόνο και θα διαφέρουν όχι μόνο στο μέγεθος (όπως το τωρινό Oppo R9 και R9 Plus που διαφέρουν στο hardware), είτε ότι θα έχουν ακριβώς τα ίδια specs (εκτός από την οθόνη) και μία κοινή πρόσκληση ήταν αρκετή και για τα 2. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα παρουσιάσει η Oppo.

Oppo R9s Oppo R9s Plus Launch Event 16 Octomber, Oppo R9s: Έρχεται 16 Οκτωβρίου με δύο κάμερες 16 Megapixel ;

Oppo R9s Oppo R9s Plus Launch Event 16 Octomber, Oppo R9s: Έρχεται 16 Οκτωβρίου με δύο κάμερες 16 Megapixel ;

Oppo R9s Oppo R9s Plus Launch Event 16 Octomber, Oppo R9s: Έρχεται 16 Οκτωβρίου με δύο κάμερες 16 Megapixel ;

Πηγή 1,2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης1992

f/1.7 έχει και η πίσω και η μπροστινή κάμερα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.