OPPO RAM+: Επέκταση της μνήμης στα Reno 5 smartphones

, OPPO RAM+: Επέκταση της μνήμης στα Reno 5 smartphones

H OPPO αποφάσισε να δώσει στη νέα της ναυαρχίδα, το Reno 5, τη δυνατότητα της επέκτασης μνήμης έως και κατά 7 GB. Η δυνατότητα αυτή είναι εφικτή μέσω της τεχνολογίας OPPO RAM+, με το κατάλληλο update και μία απλή αλλαγή στις ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η OPPO, θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές διαθέσιμες στους κατόχους των smartphones, ανάλογα με το πόση επιπρόσθετη μνήμη RAM επιθυμεί ο χρήστης. Το ανώτερο που μπορεί να πάρει ένα OPPO smartphone είναι τα 7 GB. Ο τρόπος με τον οποίο είναι εφικτή η επέκταση της μνήμης RAM είναι με την εκμετάλλευση χώρου από τη διαθέσιμη ROM.

H τεχνολογία RAM+ της OPPO θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα Reno 5, A94, A74, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2021, μέσα από ένα update που θα διατεθεί στις συσκευές της εταιρείας. Τα πακέτα αναβάθμισης θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην Μέση Ανατολή και την Αφρική και σταδιακά θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες αγορές, χωρίς η OPPO να δίνει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Μπραβο στην OPPO κανει τεχνολογικα αλματα σε ολους τους τομεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.