Oppo Reno 5 Pro+: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών αποκαλύπτει τα πάντα

Oppo Reno 5 Pro+, Oppo Reno 5 Pro+: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών αποκαλύπτει τα πάντα

Μετά από αρκετά leaks και teasers, η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε τα επόμενα μοντέλα της σειράς Reno. Όμως, παρουσίασε μόνο τα δύο μοντέλα της σειράς, το Oppo Reno 5 και το Reno 5 Pro, ανακοινώνοντας ότι θα μάθουμε περισσότερα για το Oppo Reno 5 Pro+ στις 24 Δεκεμβρίου.

Σήμερα, το smartphone πέρασε από την TENAA και η καταχώρηση του αποκάλυψε όλα τα χαρακτηριστικά του καθώς και τον σχεδιασμό της πρόσοψης. Την πλάτη την είχε παρουσιάσει η εταιρεία στο launch event τη σειράς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το Reno 5 Pro+ έχει curved οθόνη 6,55 ίντσες FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και punch hole το οποίο φιλοξενεί μία selfie κάμερα με αισθητήρα 32MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 865 της Qualcomm. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W.

Στο module της κάμερας του Oppo Reno 5 Pro+ υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Τον κύριο αισθητήρα 50MP Sony IMX766 συνοδεύουν μία ultra-wide κάμερα 16MP, ένας τηλεφακός 13MP, και ένας macro αισθητήρας 2MP.

Επιπλέον το έξυπνο τηλέφωνο τρέχει Android 11-based ColorOS 11.1, έχει θύρα USB type-C, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και ζυγίζει 184 γραμμάρια.

Oppo Reno 5 Pro+, Oppo Reno 5 Pro+: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών αποκαλύπτει τα πάντα

Το Reno 5 Pro+ θα κυκλοφορήσει 24 Δεκεμβρίου στην Κίνα, και αργότερα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε περισσότερες αγορές. Οι εκδόσεις του θα είναι δύο, μία με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και μία με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Οι τιμές των εκδόσεων παραμένουν άγνωστες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Challenge143

Το κινητό από θέμα εμφάνιση είναι όνειρο. Αν έρθει με καλή τιμή θα πουλήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.